Milion dinara daje IVANJICA udruženjima za projekte u agraru,zaštiti životne sredine…

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Ivanjica je raspisala Javni konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine za podsticanje projekata ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja za 2021. godinu.

Finansiraće se projekti u oblastima  zaštite životne sredine i očuvanje prirode, turizam, poljoprivreda, unapređenje kapaciteta udruženja građana i  protivpožarna zaštita

Sredstva za realizaciju projekata/programa iz stava 1. ovog javnog konkursa obezbeđena su u budžetu opštine Ivanjica za 2021. godinu u iznosu od 1.000.000,00 dinara.

Maksimalna ukupna vrednost projekta  iznosi  300.000,00 dinara, a minimalna vrednost projekta iznosi 150.000,00 dinara.

Javni konkurs traje 15 dana od dana objavljivanja, odnosno do 05. marta 2021. godine.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti sa zvanične internet stranice Opštine Ivanjica www.ivanjica.gov.rs

 

Izvor:agrsmart.net

Milion dinara daje IVANJICA udruženjima za projekte u agraru,zaštiti životne sredine…

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Pokrajinskoj vladi potpisano je Mandatno pismo o pretfinansiranju projekata unapređivanja energetske efikasnosti javnih objekata u AP Vojvodini.

Ministarstvo poljoprivrede je proizvođačima iz Ivanjice obezbedilo podsticaje u vidu opreme koja će im biti od značaja, a sve sa ciljem da dalje nastave sa uspešnom proizvodnjom.

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Subvencije se odnose na nabavku opreme - trimera, motornih pumpi, creva za navodnjavanje, makaza za rezidbu voća, u iznosu od 50 odsto bez PDV-a.

Konkurs za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini raspisan je od strane Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Za ove namene obezbeđeno je 28 miliona dinara.

Objavljen je Konkurs za podsticaje za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima u 2021. godini, a krajnji rok za podnošenje predloga projekata je 15. novembar 2021. godine.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета