Počelo prijavljivanje za projekat 50:40:10, stočarima 360 miliona dinara

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Od juče, 24. januara 2022. godine je počelo prijavljivanje za konkurs 50:40:10 koje će trajati sve to 23. februara. Ovom prilikom za različite namene u oblasti stočarstva je obezbeđeno 360 miliona dinara.

U okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije u 2022. godini raspisan je Drugi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstva u oblasti stočarstva.

Ovaj konkurs podrazumeva ostvarivanje prava na subvencionisana sredstva, tačnije 50 odsto sredstava poljoprivrednici dobijaju bespovratno uz podršku Svetske banke, 40 odsto projekat se finansira iz kredita dok je 10 odsto lično učešće lica koje konkuriše, odnosno poljoprivrednika.

Sve potrebne informacije o Konkursu pronažite OVDE. 

Agroino.rs

Počelo prijavljivanje za projekat 50:40:10, stočarima 360 miliona dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Budžet za 2024. godinu je usvojila Vlada, a na osnovu njega se jasno vidi da država baš ne mari za poljoprivrednike.

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, šef Kabineta predsednika Nenad Dolovac sastali su se danas sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja, kako bi razgovarali o problemima koji i dalje tište poljoprivrednike, saopštilo je Udruženje za zaštitu poljoprivrednika Asocijacija 2022.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Vlada Srbije odlučila je danas da će hladnjačari, koji nisu prodali prošlogodišnji rod maline, a imaju robu na zalihama, moći da uzmu kredit u Poštanskoj štedionici, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede.

Uputstvo za podnošenje zahteva za subvencije, kao i tekst javnog poziva mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković najavila je u Skupštini Srbije da 24. aprila počinje isplata subvencija po hektaru.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета