Poziv proizvođačima hleba da se prijave za kupovinu brašna T-500 iz robnih rezervi

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je pozvalo proizvođače hleba da se prijave za kupovinu brašna iz robnih rezervi države po subvencionisanoj ceni od 33 dinara za kilogram sa uključenim PDV-om

U pitanju je brašno T-500 i za kupovinu po ceni od 33 dinara za kilogram se mogu prijaviti svi proizvođači hleba koji su u momentu donošenja Uredbe bili registrovani za obavljanje pomenute delatnosti. Proizvođači se mogu prijaviti Uniji pekara Srbije, a detalji su navedeni u dokumentu ispod teksta.

Prijavljivanje je počelo juče, 23.11.2021. i traje do isteka količina brašna.

Više o ovom pozivu pročitajte OVDE.

Aroinfo.rs

Poziv proizvođačima hleba da se prijave za kupovinu brašna T-500 iz robnih rezervi

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Kraljevu je uhapšeno lice A.R. (49) zbog sumnji da je sa još jednom osobom, koja je od ranije u pritvoru, oštetilo Direkciju za robne rezerve za oko 74 miliona dinara.

Zahtevi za ostvarivanje prava na podsticaje za očuvanje životinjskih genetičkih resusra u 2021. godini podnose do 6. decembra 2021. godine, a javni poziv je od strane Uprave za agrarna plaćanja objavljen 15. novembra.

Konačna rang lista zahteva za IPARD podsticaje u Šestom javnom pozivu za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava je objavljena, a projekti će biti odobaravani nakon administrativne i terenske kontrole ispunjenosti uslova.

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Vlada Republike Srbije je juče na sednici donela Uredbu kojom se ograničava maksimalna maloprodajna cena hleba od brašna T-500.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета