Poziv proizvođačima hleba da se prijave za kupovinu brašna T-500 iz robnih rezervi

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je pozvalo proizvođače hleba da se prijave za kupovinu brašna iz robnih rezervi države po subvencionisanoj ceni od 33 dinara za kilogram sa uključenim PDV-om

U pitanju je brašno T-500 i za kupovinu po ceni od 33 dinara za kilogram se mogu prijaviti svi proizvođači hleba koji su u momentu donošenja Uredbe bili registrovani za obavljanje pomenute delatnosti. Proizvođači se mogu prijaviti Uniji pekara Srbije, a detalji su navedeni u dokumentu ispod teksta.

Prijavljivanje je počelo juče, 23.11.2021. i traje do isteka količina brašna.

Više o ovom pozivu pročitajte OVDE.

Aroinfo.rs

Poziv proizvođačima hleba da se prijave za kupovinu brašna T-500 iz robnih rezervi

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Republička direkcija za robne rezerve oglasila je prikupljanje pismenih ponuda za razmenu belog i šarenog pasulja kao i belog glaziranog pirinča za odgovarajuću količinu pasulja i pirinča iz poslednjeg mogućeg roda, radi obnavljanja postojećih zaliha.

Ministar trgovine Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas da građani po pitanju prehrambene bezbednosti mogu da budu spokojni, jer je Vlada Srbije kroz robne rezerve obezbedila dovoljno osnovnih životnih namirnica, precizirajući da se u skladištima nalazi na stotine hiljada tona pšenice i kukuruza, više od 11.000 tona šećera, 11.000 tona soli i 11.000 litara ulja.

Ministarstvo trgovine Srbije pozvalo je registrovane proizvođače hleba da kupe brašno tipa "T-500" po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi, po ceni od 33 dinara po kilogramu, sa porezom na dodatu vrednost (PDV).

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Bela Crkva raspisala je Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Bela Crkva za 2023. godinu.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić danas će održati sastanak sa članovima vlade o robnim rezervama naše zemlje.

Vlada Srbije dozvolila je izvoz 150.000 tona pšenice, 150.000 tona kukuruza i 20.000 tona brašna mesečno, dok je za rafinisano suncokretovo ulje mesečna kvota 8.000.000 litara. Nadležni napominju da je izvoz pušten jer svega ima dovoljno.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета