Prijave za podsticaje za očuvanje životinjskih genetičkih resursa traju do 6. decembra 2021. godine

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Zahtevi za ostvarivanje prava na podsticaje za očuvanje životinjskih genetičkih resusra u 2021. godini podnose do 6. decembra 2021. godine, a javni poziv je od strane Uprave za agrarna plaćanja objavljen 15. novembra.

Uz zahtev se prilaže i zapisnik o održanoj selekcijskoj smotri, koji je overila osnovna, regionalna i glavna odgajivačka organizacija. Za pravna lica i preduzetnike potrebna je i fotokopija kartona deponovanih potpisa (OP – obrazac) i fotokopija rešenja o registraciji Agencije za privredne registre.

Za sprovođenje ovog poziva opredeljeno je 30.000.000 dinara, u skladu sa posebnim propisom kojim se uređuje raspodela podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Javni poziv možete preuzeti OVDE.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Prijave za podsticaje za očuvanje životinjskih genetičkih resursa traju do 6. decembra 2021. godine

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Za organsku proizvodnju ove godine je izdvojeno više nego dvostruko novca od prvobitno planiranog, navodi Nacionalna asocijacija za organsku proizvodnju ”Serbia organica”

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je pozvalo proizvođače hleba da se prijave za kupovinu brašna iz robnih rezervi države po subvencionisanoj ceni od 33 dinara za kilogram sa uključenim PDV-om

Konačna rang lista zahteva za IPARD podsticaje u Šestom javnom pozivu za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava je objavljena, a projekti će biti odobaravani nakon administrativne i terenske kontrole ispunjenosti uslova.

Obnovljivi izvori energije predstavljaju budućnost čitave planete, a Vlada Srbije je usvojila uredbu o kvoti u sistemu tržišne premije za vetroelektrane u cilju povećanja korišćenja energije iz obnovljivih izvora i stvaranja konkuretnog tržišta proizvodnje električne energije iz takvih vrsta izvora.

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Ministarstvo za brigu o selu saopštilo je da je komisija, na čelu sa prof. dr Zoricom Vasiljević, odobrila 57 zahteva za bespovratna sredstva koja su namenjena unapređenju rada zadruga na teritoriji cele naše zemlje.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета