Raspisan javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta u opštini Pećinci

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Opština Pećinci raspisala je javni oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispune odgovarajuće uslove.

Ukupna površina koja se nudi u zakup iznosi oko 1.060 hektara državnih poljoprivrednog zemljišta, raspoređenih u 316 jedinica javnih nadmetanja. Period zakupa je isti za sve jedinice javnih nadmetanja i iznosi 15 godina.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove propisane za prvi krug nadmetanja, a koja blagovremeno podnesu elektronsku prijavu kroz aplikaciju Digitalno javno nadmetanje, putem računara ili mobilnih uređaja.

Uslove učešća pronađite OVDE.

Rok za prijavu ističe 23. februara 2022. godine u 14 časova, a rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 3. marta 2022. godine.

Agroinfo.rs

Raspisan javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta u opštini Pećinci

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Bela Crkva raspisala je Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja naknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Bela Crkva za 2023. godinu.

Savet za poljoprivredu u Lazarevcu danas raspisao je 21. marta Javni poziv za dodelu sertifikovanog sadnog materijala voća i vinove loze, a svi zainteresovani Lazarevčani se mogu javiti u roku od 20 dana od objavljivanja poziva.

Ministarstvo poljoprivrede sa Upravom agrarna plaćanja raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina u 2022. godini. Za ove namene je opredeljeno 41 milion dinara.

Grad Beograd 7. marta je raspisao pet javnih poziva za subvencije poljoprivrednim proizvođačima, a za te namene je opredeljeno oko dva miliona evra, odnosno 240 miliona dianara.

Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje jakih alkoholnih pića za 2022. godinu. raspisan je od Strane Ministarstva poljoprivrede - Uprave za agrarna plaćanja.

Počinje isplata 7 miliona evra za prvih 400 poljoprivrednika, a u toku je i drugi Javni poziv za nabavku traktora i mehanizacije u oblasti stočarstva vredan 360 miliona dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета