Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

Međunarodni sajam poljoprivrede biće održan od 19. do 25. septembra 2020. a usled novonastale situacije sa pandemijom Koronavirusa.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković, dao je intervju na ovu temu na portalu poljoprivreda.info. 

Da nije pandemije i vanrednog stanja u ovom momentu bismo razgovarali o tome kako teku završne pripreme za održavanje Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Slobodan Cvetković ističe da se ne može tačno znati koliko će vanredno stanje trajati. Predivđen je termin od 19. do 25. semptembra, ali samo ukoliko se sve u vezi sa pandemijom smiri u narednih mesec dana. 

Slobodan ističe da se u jednom trenutku govorilo o tome da se Poljoprivredni sajam održi u terminu Lorista. Ali se od toga ipak odustalo.

Izvor: agromedia.rs

Sajam poljoprivrede u septembaru

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od 21. do 27. maja 2022. godine po 89. put na Novosaskom sajmu održaće se tradicionalni međunarodni poljoprivredni sajam koji će ugostiti brojne izlagače iz zemlje i inostranstva.

Treći po redu Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, Agro Belgrade 2022. na programu je od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu.

U okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede uručeno je 52 ugovora o bespovratnim sredstvima za razvoj lovstva u Vojvodini za 2021. godinu.

Diskusija posvećena formiranju radne grupe za unapređenje mera podrške za razvoj organske proizvodnje u AP Vojvodini održana je u okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede. Od ranije je poznato da organska proizvodnja predstavlja značajnu šansu naše zemlje, te da se površine pod ovim kulturama povećavaju.

U okviru 88 Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je ugovore poljoprivrednim proizvođačima koji se odnose na subvencije za investicije u fizičku imovinu.

U organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika u okviru 88. Međunarodnog sajma poljoprivrede, održana je tribina “Mladi poljoprivrednici u Srbiji i EU”. Tom prilikom je istaknut značaj omladinskog preduzetništva.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета