Stigle su sveže februarske jagode, cena im prava sitnica od 800 do 1.000 din/ kg

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Blagotvorni nutricionistički sastav jagoda čini ih odličnim izvorom vitamina i minerala, te su one vrlo preporučljive za konzumaciju.

Među tek pristiglom zelenom salatom, mladim lukom na tezgama su i jagode iz Grčke. Zavisnood vrste njihova cena se kreće od 800 do 1000 dinara po kilogramu, ali se mogu kupiti i u korpicama od pola kilograma po ceni od 400 dinara.

Stigle su sveže februarske jagode, cena im prava sitnica od 800 do 1.000 din/ kg

Komentari

This solution is used in the preparation of starter and catch up feeding formulas and ReSoMal buy cheap generic cialis uk

how does propecia work NU- SEALS 300 GASTRO- RESISTANT TABLET 300MG ELI LILLY COMPANY LIMITED UNITED KINGDOM

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Hrvatskoj se proizvede oko 500 hiljada komada pršuta godišnje, a potroši se oko milion

Prošle godine otkupna cena maline zabeležila je rekord. Međutim, mnogo je proizvođača koji nisu uspeli da naplate potraživanja. Hiljade tona maline još uvek u hladnjačama.

Najskuplje poljoprivredno zemljište je u Južnobačkom okrugu, gde je hektar dostigao cenu od 31.900 evra, dok je najjeftinije u Južnoj i Istočnoj Srbiji, gde je hektar prodat za 300 evra.

Kupus je veoma zdrav i pun vitamina, ali da bi uspeo u bašti nije samo potrebno brinuti o njegovom uzgoju, već je vrlo važan njegov položaj u odnosu na ostale zasejane kulture, odnosno, važno je koje ga biljke okružuju.

Hleb „sava“ poskupeće od sutra za tri dinara, pa će umesto dosadašnjih 46 koštati 49 dinara, javlja RTS.

Internetom kruži fotografija sa jagodama sa jedne pijace i ovo bi bio sasvim uobičajen prizor da nema jednog posebnog natpisa.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета