U Novom Sadu od 18. do 24. septembra poljoprivredni sajam

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Sa nadom da će epidemiološka situacija to i dozvoliti, Novosadski sajam priprema 88. međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM, od 18. do 24. septembra.

Priredba bi trebalo da bude održana u halama i na otvorenom prostoru Sajmišta, kao i u Kongresnom centru „Master“, saopšteno je iz Novosadskog sajma.

Kontinuitet održavanja sajmova posvećenih agro-biznisu Novosadski sajam je održao upravo organizovanjem prvog virtuelnog Poljoprivrednog sajma, na platformi ExpoOnline.rs koju je kreirao kao novi prostor delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca.

Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena već kao dopuna Međunarodnog poljoprivrednog sajma i kao takav, tradicionalno organizovanom sajmu, za koji se nadamo da će biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, trebalo bi da bude snažna podrška.

Poslednji sajam koji je održan u standardnom formatu bio je 86. međunarodni  poljoprivredni sajam. Na njemu je nastupilo 1.518 izlagaca koji su predstavili robu i usluge iz 61 države. Ova izliožba imala je i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja. Te dve titule u 2019. nosili su Italija i Tunis. Tokom sedam dana, kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 140.000 posetilaca.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

U Novom Sadu od 18. do 24. septembra poljoprivredni sajam

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

U saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, SPOS i Pogon "Naš med" obezbedili su besplatan izložbeni prostor za pčelare na sajmovima u ova dva grada.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета