ZA SVE ZALJUBLJENIKE U RIBOLOV: Završen konkurs za ribočuvare, uskoro polaganje testa

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Iz Javnog preduzeća "Vode Vojvodine" objavili su da je završen Konkurs za dobrovoljce koji su bili zainteresovani ra postanu ribočuvari - volonteri.

Svi oni koji su dostavili svoje biografije biće obavešteni o datumu polaganja testa putem mejla.

JP "Vode Vojvodine" se zahvaljuju svim zaljubljenicima u ribolov na odzivu i velikom interesovanju da postanu naši pomoćnici i da olakšaju i pomognu u borbi sa ribokradicama.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

ZA SVE ZALJUBLJENIKE U RIBOLOV: Završen konkurs za ribočuvare, uskoro polaganje testa

Komentari

brandlevitra on line Nonvolatile acids are generated by metabolism of ingested foods and oxidation of endogenous substrates

olive oil and lemon juice viagra Ok I will lower the test and deca dosage to what you reccomend I would be stupid to argue with you as I know you know a lot more on the subject

  • Od lieTMj
  • 2023-07-14 07:08:51

Comparison of Vitex agnus castus extracts with placebo in reducing menopausal symptoms A randomized double blind study levitra combien de temps avant

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Direktor JVP „Vode Vojvodine“, Srđan Kružević, dodelio je značke za 27 ribočuvara – volontera koji su položili test na poziv ovog preduzeća da pomognu u borbi protiv ribokrađe.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je juče ugovore o dodeli oko 60 miliona dinara korisnicima iz srpske pokrajine po osnovu konkursa za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i konkursu za nabavku opreme za proizvodnju piva.

Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) raspisala je Konkurs za izbor najboljih turističkih sela, pa se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета