'DOMAĆA, IZ GRČKU': Hit scena na pijaci - prizor koji je nasmejao sve (FOTO)

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Internetom kruži fotografija sa jagodama sa jedne pijace i ovo bi bio sasvim uobičajen prizor da nema jednog posebnog natpisa.

Prizor sa jedne pijace nasmejao je sve, a radi se o tezgi sa jagodama za koje je prodavac stavio natpis: "Domaća iz Grčku". Iako im još uvek nije sezona, bar kod nas, prodavac se dosetio kako da privuče kupce, a ako ništa, mnogi su se pošteno nasmejali.

Fotografija je odmah obišla društvene mreže, a brzo su se pojavili i mnogi komentari. 

- Izgledaju fenomenalno, odlično mirišu, ali im je ukus kombinacija tikve i domestosa. Jeo za vikend, pa ono, iz prve ruke - glasio je jedan od komentara.

Agroinfo.rs

'DOMAĆA, IZ GRČKU': Hit scena na pijaci - prizor koji je nasmejao sve (FOTO)

Komentari

Moja relama

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Po proizvodnji maline Srbija je u 2022. godini ostvarila treće mesto na globalnom nivou, odmah iza Rusije i Meksika.

Skorpije su zanimljive životinje ali većina ljudi ne zna puno o njima. Evo nekih činjenica koje možda niste znali o ovim životinjama. kul

Kao i kod mnogih drugih vrsta voća, hlađenje i zamrzavanje mogu produžiti život banane, postoje načini za čuvanje banana kako biste imali određenu kontrolu nad njihovim procesom zrenja i održali ih svežim i ukusnim tokom dužeg vremenskog perioda.

Kada kupujete povrće i voće na pijaci, većina prodavaca će vas ubeđivati da su njihovi proizvodi 100 odsto organski, da su gajeni bez dodavanja hemikalija, pesticida i raznih štetnih sredstava.

Ne morate uvek da se odreknete slatkiša ako planirate da smršate. Nutricionisti vam daju korisne savete po ovom pitanju.

Kupus je veoma zdrav i pun vitamina, ali da bi uspeo u bašti nije samo potrebno brinuti o njegovom uzgoju, već je vrlo važan njegov položaj u odnosu na ostale zasejane kulture, odnosno, važno je koje ga biljke okružuju.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета