Foto: Glas Javnosti

Foto: Glas Javnosti

Poljoprivrednici iz Rače koji se bore protiv otimanja zemlje i zbog toga protestuju i predsednik opštine Rača prvi put u jednoj emisiji ispričali su svoje strane priče o kojoj se već nedeljama piše i polemiše - o komasaciji.

Jedni tvrde da  je  nelegalna i da je paravan za otimanje zemljišta, a predsednik opštine je ubeđen  da se prašina zapravo digla zbog politike. 
Ko je u pravu i da li se zemlja zaista otima od poljoprivrednih proizvođača pogledajte u emisiji "Glas sela". 

Glas javosti / Glas Sela

OTIMANJE ZEMLJE U RAČI, DA ILI NE?

Komentari

Because of the increased risk of myopathy, including rhabdomyolysis, there are daily dose limits for some calcium channel blockers when taken with simvastatin, and vice versa comprar pastillas levitra

  • Od Sammar
  • 2023-12-04 19:11:10

[url=https://sildenafil.cyou/]sildenafil 20 mg tablet cost[/url]

[url=http://baclofen.cfd/]baclofen medicine price[/url]

[url=https://vermox.cfd/]vermox pharmacy[/url]

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Evropi se godišnje proda 10,5 miliona tona hrane za kućne ljubimce, a sve više proizvođača iz Srbije vidi svoju šansu da se oproba u ovom biznisu i osmišljava nove proizvode za ovo tržište koje ubrzano raste.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će od naredne godine uvesti prijavljivanje za podsticaje po osnovu javnih poziva u cilju skraćivanja postupka obrade zahteva i brže isplate sredstava.

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković sastala se sa ambasadorkom NR Kine u Republici Srbiji Čen Bo sa kojom je razgovarala o mogućnostima za dalje unapređenje saradnje u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, posebno u trgovini poljoprivredno-prehrambenim proizvodima.

Zasad jabuka podigao je otac mladog voćara iz sela Blaznava kod Topole Vladimira Pantelića, a on je ostao na selu i nastavio tu proizvodnju. Savremeni zasadi uz primenu navodnjavanja i pokriveni protivgradnom mrežom doneli su Panteliću i više nego dobar prinos ove godine, ali ulaganja su bila jako velika.

Maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 216 dinara, a maksimalna cena benzina evro premijum BMB 95 - 174 dinara, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Srpska rakija nadaleko je poznata, ona je u našem narodu lek za telo, za dušu, ali i sredstvo za dezinfekciju i mnogo toga još.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета