Zašto je organska proizvodnja održiva

Foto: Pixabay
Organska hrana postala je značajan deo zdravog životnog stila jer sadrži više hranljivih materija, kvalitetnija je i ukusnija od hrane iz komercijalnog uzgoja.
.
Zašto je organska proizvodnja održiva
Ostavi komentar
Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.
Повезане вести
Direktno na korov sipajte ključalu vodu – možete koristiti vodu posle spremanja makarona ili kuvanja krompira. Ova voda će smežurati i osušiti svaku vrstu korova.
Bašta sačinjena od bala slame može da se postavi bilo gde bez obzira na stanje zemljišta jer gajene biljke neće imati kontak sa njim
Paradajz je samooplodna, jednogodišnja biljka, a za uspješan uzgoj potrebno joj je osigurati sunčana mjesta i dovoljno vlage. To nije sve.
Buhač je biljka koja se nekada uzgajala u velikim količinama u Dalmaciji. Od ove biljke odnosno njenih cvetova možete napraviti najbolji insekticid.
- Најновије
- Најчитаније
Komentari