Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Direktno na korov sipajte ključalu vodu – možete koristiti vodu posle spremanja makarona ili kuvanja krompira. Ova voda će smežurati i osušiti svaku vrstu korova.

.

Držite KOROV POD KONTROLOM

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jun je, po pravilu, topliji i sunčaniji od maja, junske kiše ne traba da nas iznenađuju iako je najispravnije jun smatrati prelaznim periodom između proleća i leta ali u pojedinim dielovima Srbije i najkišovitiji u godini.

Na području naše zemlje trenutno je u toku proizvodnja rasada paradajza, krastavaca, kupusnjača, paprike i drugog povrća.

Bašte naših baka nam bude posebna sećanja. Nekada su se gajile vrste koje su bile jarkih boja i intenzivnog mirisa, dok danas uglavnom nailazimo na hibride koji gotovo i nemaju miris.

Oktobarski dani su rezervisani za radove u vrtu ukoliko želite da narednog proleća i leta vaše okruženje bude u najlepšim bojama cveća i rastinja.

Neke vrste povrća su osetljive na niske temperature. Seme pojedinih vrsta neće da klija. Ovo nisu jedine specifičnosti.

Letnje vreme i jako sunce mogu biti vrlo nezgodni za naše cveće i biljke u vrtu i dvorištu, naročito ako pri njihovoj sadnji nismo obraćali pažnju na kretanje sunca. Međutim, evo nekih korisnih saveta kako da tretirate svoje biljke tako da lakše podnesu tople dane i ispolje sav svoj potencijal.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета