Državni pčelarski sajam 12. i 13. februara u Beogradu

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

U hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. februara 2022. godine održaće se XIII Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija (SPOS).

Ulaz za građane potrošače pčelinjih proizvoda je besplatan, kao i ulaz za članove SPOS-a (obavezno poneti ID karticu SPOS-a koja je besplatna ulaznica, ali morate biti član za 2022. godinu kako bi vam ID kartica bila aktivna), a ulaz za pčelare koji nisu u SPOS-u je 350 dinara za jedan ulazak.

Sajam se otvara u subotu 12. februara u 10 sati. Svečano će ga otvoriti potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

Nakon otvaranja biće održano stručno predavanje na temu „Nega i priprema pčela za prvu pašu uz prekid zaleganja matice radi povećanja prinosa meda i jednostavnije borbe protiv varoe“. Predavač je Boštjan Noč, predsednik Pčelarskog saveza Slovenije

U nedelju, 13. februara, biće održano predstavljanje inovacija.

agrosmart.net/Agroinfo.rs

Državni pčelarski sajam 12. i 13. februara u Beogradu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ nedavno je potvrdio prvi slučaj obolevanja od groznice Zapadnog Nila u Srbiji.

U Kragujevcu će se od 29. aprila do 1. maja održati sajam hortikulture, najmasovniji do sada.

Iako većina, kada se pomene srpska prestonica, pomisli na beton, visoke zgrade, brz život, čak 70 odsto teritorije Beograda je poljopricredno zemljište.

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Prodexpo 2022 koji se održava u Moskvi je međunarodni sajam prehrambene industrije, a 13 kompanija iz Srbije je predstavilo najkvalitetniju domaću hranu i pića, dok je ovaj događaj ujedno i šansa za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

Gradski sekretar za poljoprivredu Grada Beograda, Savo Pavičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu prava prečeg zakupa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета