Festival testa, testenine i hleba 5. i 6 marta u Beogradu

pixabay.free

pixabay.free

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Od sada u centru Beograda, a svrha TESTIVALA ostaje ista – fokus je na tradicionalnoj srpskoj kuhinji.

Osim prodajne izložbe domaćih proizvoda i domaće hrane, TESTIVAL će biti pozornica kulinarskog šou programa!

Oba dana TESTIVALA posetioci će moći da prisustvuju vrhunskim kulinarskim radionicama, koje će voditi domaćin Uroš Bogdanović, poznati radijski voditelj i medijski konsultant.

Najvažnija tema radionica biće – salčići (domaća lisnata testa), zaboravljeni tradicionalni recept, koji mnogi nazivaju srpskim kroasanima.

Prodajnu izložbu TESTIVALA, kao i uvek, predvode mali proizvođači hrane iz Srbije: organska hrana, domaća hrana, zdrava hrana, biće osnovna ponuda više od 45 izlagača, koji će prezentovati sve svoje najbolje proizvode, domaće, zanatske proizvodnje.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Festival testa, testenine i hleba 5. i 6 marta u Beogradu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Festival „duvan“ čvaraka u Valjevu gastronomski događaj održava se svake godine u prvoj polovini oktobra i ispraćen je bogatim kulturno – umetničkim programom, na platou ispred Centra za kulturu Valjevo i kolubarskom keju.

Najskuplju picu (pizzu) na svetu kreirao je Renato Viola za odabrane klijente publiku u Salernu, u Italiji.Najskuplja pizza (pica) na svetu nosi naziv Louis XIII .

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ nedavno je potvrdio prvi slučaj obolevanja od groznice Zapadnog Nila u Srbiji.

Ako nemate ideju šta biste napravili za doručak, večeru ili iznenadni dolazak gostiju, rolnice sa slaninicom i kačkavaljem su idealno rešenje.

Iako većina, kada se pomene srpska prestonica, pomisli na beton, visoke zgrade, brz život, čak 70 odsto teritorije Beograda je poljopricredno zemljište.

Gradski sekretar za poljoprivredu Grada Beograda, Savo Pavičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu prava prečeg zakupa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета