Al Dahra planira gradnju fabrike za preradu stočne hrane u Kovilovu

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Kompanija Al Dahra Srbija planira gradnju fabrike za preradu stočne hrane u Kovilovu, u beogradskoj opštini Palilula.

Urbanistički projekat za izgradnju privredno-industrijskog kompleksa fabrike za preradu stočne hrane, koji je izradila firma Bauprojekt iz Beograda, a čiji je naručilac Grad Beograd, biće na javnoj prezentaciji od 12. do 19. avgusta
 
Kako je navedeno, fabrika će se graditi u pet faza.
 
Inače, pre sedam godina najavljeno je da će Al Dahra u Srbiji izgraditi pet fabrika stočne hrane.
 
Podsetimo, Al Dahra u okviru privredno-industrijskog kompleksa u Kovilovu, na prostoru kompleksa nekadašnjeg PKB-a koji je kupila pre dve godine, planira i izgradnju deset biogasnih postrojenja.

Izvor:agrosmart.net

Al Dahra planira gradnju fabrike za preradu stočne hrane u Kovilovu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Objekti nekadašnjih "PKB Voćarskih plantaža" u Boleču se urušavaju, a u prostorijama preduzeća koje je u stečaju od 2016. godine nagomilalo se smeće, i izgleda kao da ga obilaze samo psi lutalice, zabeležio je FoNetov reporter.

U Adaševcima, u opštiti Šid započeta je investicija izgradnje fabrike stočne hrane vredne 24 miliona evra, a prostor će zauzimati površinu od 20 hektara.

Kompanija Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je pre tri godine kupila imovinu PKB korporacije, uložila je oko 60 miliona evra u unapređenje poslovanja, uvela tehnološke inovacije i postala jedna od najmodernijih u sektoru poljoprivrede u regionu, rekao je direktor Dušan Radičević.

Na sajtu opštine Kula saopšteno je da je u industrijskoh zoni ovog mesta postavljen kamen temeljac za izgradnju fabrike za preradu paradajza.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Poznata grčka kompanija 'Agrifreda' kupila je preduzeće 'Voćar' iz Merošine, izjavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета