Adaševci dobijaju novu fabriku stočne hrane, investicija vredna 24 miliona evra

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

U Adaševcima, u opštiti Šid započeta je investicija izgradnje fabrike stočne hrane vredne 24 miliona evra, a prostor će zauzimati površinu od 20 hektara.

Početku radova i polaganja kamena temeljca prisustvovali su Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović. Ova fabrika je projekat Grupacije UMB i vredan je 24 miliona evra.

Postrojenje će zauzimati površinu od 20 hektara u Industrijskoj zoni koju je izgradila i opremila Pokrajinska vlada i time obezbedila dolazak još deset investitora u opštinu Šid, javlja agrosmart.net.

Agroinfo.rs

Adaševci dobijaju novu fabriku stočne hrane, investicija vredna 24 miliona evra

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

kompanije MK Group i Fintel Energija svečanom ceremonijom u Štolcu kod Kule zvanično su obeležile početak radova na izgradnji vetroparka ”Kula 2“.

Na sajtu opštine Kula saopšteno je da je u industrijskoh zoni ovog mesta postavljen kamen temeljac za izgradnju fabrike za preradu paradajza.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Bez zadruge nema jakog sela, tvrde stručnjaci. Upravo na toj ideji je 2017. pokrenut projekat “500 zadruga u 500 sela” – da ojača male proizvođače i zadrži ljude na selu

Poznata grčka kompanija 'Agrifreda' kupila je preduzeće 'Voćar' iz Merošine, izjavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Učestale vremenske nepogode, kao posledica klimatskih promena, poslednjih godina prave velike štete poljoprivrednim gazdinstvima. Grad, poplava, suša, mraz samo su neke od nepogoda koje je teško predvideti, zbog čega osiguranje poljoprivrede predstavlja najsigurniji način da poljoprivrednici zaštite svoja dobra tokom čitave godine.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета