Besplatna priprema za upis na Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

U okviru ovogodišnje besplatne pripremne nastave, 10. aprila biće održan treći termin besplatne pripremne nastave za buduće studente Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Zbog trenutne epidemiološke situacije besplatna pripremna nastava se održava on-line. Zainteresovani budući studenti mogu da se prijave putem sajta fakulteta na kom se nalazi pristupni formular.

Novina je da od ove godine budući studenti mogu besplatno da preuzmu informator, zbirku zadataka za prijemni kao i materijale za pripremu, besplatno sa sajta fakulteta.

Pripremnu nastavu drže profesori fakulteta. Datumi  preostalih termina besplatne  pripremne  nastave  su 17. april i 5. jun 2021. godine.

Kandidati koji konkurišu za upis na integrisane akademske studije studijskog programa veterinarske medicine polažu prijemni ispit iz predmeta biologija i hemija, a na studijskim programima osnovnih akademskih studija jedan ispit po izboru iz predmeta: biologija, hemija, matematika ili ekonomika preduzeća o čemu se izjašnjavaju prilikom prijave na konkurs.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Besplatna priprema za upis na Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zahlađenje sa kišom u odnosu na protekle dane ne bi trebalo da naudi ranim sortama voća, procvetalog usled toplog vremena krajem februara sve dok ne nastupi naglo snižavanje temperature ispod nule.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

Grad Novi Sad raspisao je oglas o davanju u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji u prvom krugu, a nadmetanje će se sprovesti elektronskim putem.

Tradicionalni 39.sajam pčelara Vojvodine biće održan 5. marta 2022. godine, te se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета