DANAS SASTANAK: Predsednik Srbije sa članovima vlade o robnim rezervama

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić danas će održati sastanak sa članovima vlade o robnim rezervama naše zemlje.

Ana Brnabić, premijerka Srbije je izjavila da će sastanak biti održan u Predsedništvu gde će se, kako je rekla, preći i videti šta sve imamo i koliko je to.

Ona je navela da moramo isprazniti skladišta da bismo uskladištili sve od naredne žetve. Sastanak je zakazan za 11 časova, prenose mediji.

Agroinfo.rs

DANAS SASTANAK: Predsednik Srbije sa članovima vlade o robnim rezervama

Komentari

Cook, Jackie, Snape, Katie, ccles, Diana, Murray, Alex, McCann, Emma, CollГ©e, J cialis for sale in usa 6 Autoimmune Syndromes

Use an electric razor when shaving and a soft toothbrush when brushing your teeth priligy side effects The patient was extubated after confirming normal examination data

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Republička direkcija za robne rezerve oglasila je prikupljanje pismenih ponuda za razmenu belog i šarenog pasulja kao i belog glaziranog pirinča za odgovarajuću količinu pasulja i pirinča iz poslednjeg mogućeg roda, radi obnavljanja postojećih zaliha.

Ministar trgovine Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas da građani po pitanju prehrambene bezbednosti mogu da budu spokojni, jer je Vlada Srbije kroz robne rezerve obezbedila dovoljno osnovnih životnih namirnica, precizirajući da se u skladištima nalazi na stotine hiljada tona pšenice i kukuruza, više od 11.000 tona šećera, 11.000 tona soli i 11.000 litara ulja.

Zakomplikovan izvoz na rusko tržište, ali i veliki uvoz, tvrde leskovački povrtari, oborili su cenu kupusa.

U Srbiji je u 2022. godini zasejano 732.000 hektara pšenice, a prema rečima zvaničnika, imamo dovoljno hrane i za sebe i za izvoz.

Srbija je danas izvezla prve količine svežih jaja u Albaniju, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović sastali su se juče sa proizvođačima mleka iz Mačve, a razgovaralo se o merama koje bi mogle da pomognu stabilizaciji tržišta mleka i mlečnih proizvoda.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета