Fabrika testa Fidelinka - njena imovina prodaje se za 53 miliona

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Pokretna imovina Fidelinka – Fabrike testa u stečaju ponuđena je na prodaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 53 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Javno nadmetanje za paket pokretne imovine Fidelinke u stečaju zakazano je za 18. juni. U paketu imovine ove, jedne od najpoznatijih fabrika testenina u Srbiji, ponuđene su na prodaju linije za proizvodnju motane i kratke testenine. Opremljene su sopstvenim silos ćelijama za osnovnu sirovinu, sklopom sita za prosejavanje i fluid transportom.

Fidelinka-Fabrika testa čija je pretežna delatnost proizvodnja makarona, rezanaca i sličnih proizvoda od brašna je u stečaju od 2010. godine.

U 2012, nakon dve godine pauze uzrokovane stečajem u A.D. Kompanija Fidelinka, kompanija Agroposlovi zakupila je mlinove u Subotici i Bajmoku, kao i fabriku testa.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika saopštila je i da je 11. maja ove godine otvoren stečajni postupak nad dužnikom – kompanijom Agroprom iz Sremske Mitrovice. Predlagač za otvaranje stečajnog postupka je subotički Tandeks doo.

Na prodaju je i nepokretna imovina stečajnog dužnika Zemljoradnička zadruga Tutin, što je zakazano za 27. maj, kao i dužnika Voćeprodukt iz Brusa, 25. maja.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Fabrika testa Fidelinka - njena imovina prodaje se za 53 miliona

Komentari

cialis for sale in usa In the cystic ovary right side, a serous cystadenoma close to a hemorrhagic corpus luteum HCL was diagnosed

cialis 40 mg 85 DEGRASSI 1051 METADONE 2

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najskuplju picu (pizzu) na svetu kreirao je Renato Viola za odabrane klijente publiku u Salernu, u Italiji.Najskuplja pizza (pica) na svetu nosi naziv Louis XIII .

Ako nemate ideju šta biste napravili za doručak, večeru ili iznenadni dolazak gostiju, rolnice sa slaninicom i kačkavaljem su idealno rešenje.

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Za 5. novembar je zakazano javno nadmetanje za imovinu fabrike testa Fidelinka iz Subotice, a početna cena iznosi 21.220.593,60 dinara.

Na ishranu treba paziti, pa isto tako treba znati koje namirnice ne bi trebalo ujutru jesti na prazan stomak, da bi nam digestivni trakt normalno funkcionisao. U nastavku saznajte šta ne treba rano ujutru jesti, a za neke nemirnice ćete se iznenaditi!

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета