Gradska pivnica u Somboru ponuđena na prodaju za 75 miliona dinara

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Gradska pivnica u Somboru ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 75 miliona dinara kroz stečaj firme Tepkos iz Čonoplje, objavio je danas stečajni upravnik, prenosi RTV.

Pod krovom stambeno-poslovne zgrade na somborskom Trgu Cara Lazara je ukupno više od 1.000 kvadratnih metara površine u prostorija prehrambene industrije i proizvodnje pića, kao i u nekoliko stanova.

Javno nadmetanje za prodaju gradske pivnice, kao i manje vrednih nekretnina u Stanišiću i mestu Svetozar Miletić, zakazano je 20. maja.

Tepkos je firma za proizvodnju i promet čija delatnost je gajenje žita, a u stečaju je od juna prošle godine.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Gradska pivnica u Somboru ponuđena na prodaju za 75 miliona dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Treću godinu zaredom u Somboru se organizuje važna ekološka akcija prikupljanja ambalažnog pesticidnog otpada u organizaciji Poljoprivredne stručne službe Sombor (PSS) i grada Sombora.

Sojaprotein, jedan od najvećih i najznačajnijih prerađivača soje u Evropi dobija novog vlasnika.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Industrija kanabisa u Sjedinjenim Američkim Državama cveta, pa je prošle godine prodaja dostigla 20 milijardi dolara, ove godine iznosi 26 milijardi, a predviđa se da će biti uvećana na 45,9 milijardi 2025. godine, prenosi danas CNN, pozivajući se na podatke "Marihuana biznis dejlija" (MBD).

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je šestu prodaju imovine firme “Agroživ” ad Žitište u stečaju, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. novembar 2021. godine.

Inicijativa 'Pravo na vodu' napominje da se privatizacijom Instituta neće rešiti nagomilani problemi, naprotiv, samo će se produbiti, jer će stručno znanje staviti u funkciju privatnog kapitala umesto javnog interesa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета