Imovina 'Agroživa' ponovo stavljena na prodaju, krajnji rok za dostavljanje ponuda 2. novembar

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je šestu prodaju imovine firme “Agroživ” ad Žitište u stečaju, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. novembar 2021. godine.

Na prodaju se nude žigovi komanije, kao i poslovni prostor, metodom neposredne pogodbe.

Ukupna procenjena vrednost svih pet žigova kompanije koji su registrovani kod Zavoda za intelektualnu svojinu iznosi oko 106 miliona dinara. Među njima su žig “Agroživ” i žig “Kompanija Agroživ Pančevo”, kao i jedan međunarodno registrovani žig “Gallo”.

Procenjena vrednost poslovnog prostora koji podrazumeva veći broj prostorija ugostiteljstva u okviru zgrade lokalne samouprave u Žitištu, ukupne površine oko 1.290 m2, iznosi 42,6 miliona dinara.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. novembar tekuće godine.

Agroinfo.rs

Imovina 'Agroživa' ponovo stavljena na prodaju, krajnji rok za dostavljanje ponuda 2. novembar

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gradska pivnica u Somboru ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 75 miliona dinara kroz stečaj firme Tepkos iz Čonoplje, objavio je danas stečajni upravnik, prenosi RTV.

Sojaprotein, jedan od najvećih i najznačajnijih prerađivača soje u Evropi dobija novog vlasnika.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Industrija kanabisa u Sjedinjenim Američkim Državama cveta, pa je prošle godine prodaja dostigla 20 milijardi dolara, ove godine iznosi 26 milijardi, a predviđa se da će biti uvećana na 45,9 milijardi 2025. godine, prenosi danas CNN, pozivajući se na podatke "Marihuana biznis dejlija" (MBD).

Inicijativa 'Pravo na vodu' napominje da se privatizacijom Instituta neće rešiti nagomilani problemi, naprotiv, samo će se produbiti, jer će stručno znanje staviti u funkciju privatnog kapitala umesto javnog interesa.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета