Javno nadmetanje za davanje u zakup 3209 ha vršačkog državnog zemljišta

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Oglas za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za područje grada Vršca raspisan je u ponedeljak, 19. 04.2021. godine.

Ukupna površina koja se nudi u zakup u drugom krugu iznosi 3.209,69 hektara. Period zakupa je 15 godina, osim za nadmetanja u katastarskim opštinama Vršac, Vlajkovac, Uljma i Izbište, koja su oglašena na period zakupa od 1 godine.

Svi zainteresovani ponuđači mogu na jednostavan način učestvovati u nadmetanju, koristeći računar ili mobilne uređaje. S obzirom na to da se radi o drugom krugu nadmetanja, jedini uslov koji je potrebno da ispune je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Javno nadmetanje se odvija elektronski, preko aplikacije Digitalno javno nadmetanje, a rok za prijavu je 29.04.2021. u 15 časova. Otvaranje ponuda, odnosno kreiranje rang liste zakazano je za 12.05.2021. u 15 sati.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Javno nadmetanje za davanje u zakup 3209 ha vršačkog državnog zemljišta

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Ruma je 18.01.2023. godine raspisala oglas za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima prvog kruga nadmetanja.

Opština Pećinci raspisala je javni oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispune odgovarajuće uslove.

Gradski sekretar za poljoprivredu Grada Beograda, Savo Pavičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu prava prečeg zakupa.

Drugi krug javnih nadmetanja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u gradovima Vranje i Valjevo, kao i u opštinama Surdulica, Ćićevac, Bojnik, Sokobanja i Sjenica, biće održan u predstojećem periodu.

Raspisani su oglasi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u gradu Smederevu i opštinama Boljevcu, Žitorđi i Titelu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета