Lučani konkurs: Poljoprivredi bespovratno više od 45 miliona dinara

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Opština Lučani raspisala je Konkurs za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava namenjenih poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2021. godini.

Ukupna sredstva koja će biti dodeljena po ovom konkursu iznose 45.350.000,00 dinara i namenjena su brojnim poljoprivrednim podsticajima. Poljoprivrednici, između ostalog, mogu da konkurišu za: nabavku priplodnih domaćih životinja, nabavku opreme za mužu, opreme za tretman papaka, nabavku različitih poljoprivrednih mašina, opreme za uređaja za sve vrste poljoprivredne proizvodnje i slično.

Opština će obezbediti podsticaje  u visini 60-70 odsto zavisno od vrste investicije.

Zahtevi za podsticaje mogu se podneti do 30. novembra 2021. godine, odnosno do utroška sredstava.

Kompleten tekst Konkursa može te pogledati ovde

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Lučani konkurs: Poljoprivredi bespovratno više od 45 miliona dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Golubac je raspisala javni poziv za dodelu subvencija za nabavku poljoprivrednih priključnih mašina, a za ovu namenu je ukupno opredeljeno 2.145.000 dinara.

Subvencije se odnose na nabavku opreme - trimera, motornih pumpi, creva za navodnjavanje, makaza za rezidbu voća, u iznosu od 50 odsto bez PDV-a.

Konkurs za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini raspisan je od strane Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Za ove namene obezbeđeno je 28 miliona dinara.

Objavljen je Konkurs za podsticaje za unapređenje ekonomskih aktivnosti na selu kroz podršku nepoljoprivrednim aktivnostima u 2021. godini, a krajnji rok za podnošenje predloga projekata je 15. novembar 2021. godine.

U okviru programa Svetske banke 50:40:10, Minstarstvo poljoprivrede je objavilo konačnu rang listu podnosilaca prijava na prvi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu.

Jedan od konkursa u oblasti agrara naše zemlje odnosi se i na nabavku poljoprivredne mehanizacije i traktora. Ovim će se omogućiti da oko 700 ratara nabavi nove traktore.

  • Најновије
  • Најчитаније

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета