Na novosadskom Poljoprivrednom fakultetu još 319 mesta za brucoše

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu objavio je Konkurs za upis studenata na osnovne i integrisane akademske studije za školsku 2020/2021 godinu u drugom konkursknom roku.

Ostalo je 319 slobodnih mesta na koje mogu da konkurišu studenti i to 169 studenata čije se obrazovanje finansira iz budžeta i  150 samofinansirajućih studenata.

Najviše slobodnih mesta ostalo je na studijskom programu Ratarstvo i povrtarstvo na koji u ovom roku može da se prijavi 58 studenata i to 51 na budžet i 7 na samofinansiranje. Dosta slobodnih mesta ostalo je i na programu Organska poljoprivreda gde može da konkuriše 46 studenata, 212 na budžet i 25 na samofinansiranje.

Na studijskom programu Stočarstvo ima ukupno 14 slobodnih mesta, na Voćarstvu i vinogradarstvu 25, Fitomedicini 2, Poljoprivrednoj tehnici 11, a na Uređenju, korišćenju i zaštiti voda 24.

Budući studenti mogu da konkurišu ina Agroekonomski studijski program gde je ostalo još 15 slobodnih mesta, na Hortikulturi ih ima 22, na Pejzažnoj arhitekturi 7, Agroekologiji i zaštiti životne sredine 30, Agroturizmu i ruralnom razvoju 41, a na Agroindustrijskom inženjerstvu ima još 24 slobodna mesta.

Jedini studijski program gde više nema slobodnih mesta je Veterinarska medicina.

Prijavljivanje kandidata je 01. i 02. septembra.

Kontakt telefon za dobijanje informacija je 021/485-3209, 021/485-3388 i 021/485- 3219

Izvor:agrosmart.net

Na novosadskom Poljoprivrednom fakultetu još 319 mesta za brucoše

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zahlađenje sa kišom u odnosu na protekle dane ne bi trebalo da naudi ranim sortama voća, procvetalog usled toplog vremena krajem februara sve dok ne nastupi naglo snižavanje temperature ispod nule.

Nikola Lukičić iz Novog Sada je konstruisao mašinu „Soter rover“ ili popularno „Spasoje“, robotsku platformu na daljinsko upravljanje sa hibridnim pogonom na sva četiri točka.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

Grad Novi Sad raspisao je oglas o davanju u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na svojoj teritoriji u prvom krugu, a nadmetanje će se sprovesti elektronskim putem.

Tradicionalni 39.sajam pčelara Vojvodine biće održan 5. marta 2022. godine, te se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета