Novosadski sajam 18-21. maja organizuje Dane poljoprivrede onlajn

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Novosadski sajam organizuje onlajn Dane poljoprivrede sa namerom da bude podrška i tačka povezivanja privrede Srbije sa privredama drugih zemalja i izlagača sa publikom.

Novosadski sajam od 18. do 21. maja organizuje ovaj događaj na platformi ExpoOnline.rs i ovo će biti još jedna prilika za promociju srpskog agrara, proizvoda, usluga, iskustava i saznanja iz inostranstva.. Ovom prilikom će pojedinci i predstavnici firmi koji se bave agrarom moći da se predstave onlajn. Pri tome se misli na proizvođače, prerađivače, finansijske institucije, udruženja, institucije i sl. Osim učesnika iz naše zemlje, nastupiće i firme iz Španije, Češke, rumunije, Hrvatske i Holandije.

U fokusu ovog događaja će biti subvencije i novčani podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju, a posetiocima ovog onlajn događaja će između ostalog biti predstavljeni traktori, kombajni, oprema za navodnjavanje, priključne mašine, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Dani poljoprivrede onlajn se održavaju pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a Pokrajinski saekreterijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad će subvencionisati nastup malih poljoprivrednih proizvođača.

Izlagači i svi poslovni posetioci će biti u prilici da zakažu B2B sastanke.

Tokom Dana poljoprivrede onlajn, kompanija Agropanonka organizuje Poklon igru u kojoj je glavna nagrada traktor "Belarus 82.1".

Generalni sponzor događaja je Generali Osiguranje Srbija. Zemlja partner Dana poljoprivrede onlajn je Češka Republika, a  Zlatni sponzor Al Dahra.

Platformi ExpoOnline.rs možete pristupiti OVDE.

Agroinfo.rs/sajam.net

Novosadski sajam 18-21. maja organizuje Dane poljoprivrede onlajn

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ugovor o saradnji između Novosadskog sajma i Sajma u Pordenoneu u Italiji potpisan je od strane direktora ove dve sajamske kuće, Slobodana Cvetkovića i Renato Pujatia.

U okviru Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, opština Varvarin organizuje odlazak na 88. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, koji će biti održan od 18. do 24. septembra.

Novosadski sajam poljoprivrede uskoro počinje, a poznato je i kako će ulazak samih posetilaca izgledati, te šta će tom prilikom morati da bude ispunjeno.

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi 18 - 24. septembra, kada će biti održan 88. Međunarodni poljoprivredni sajam, 53. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Očekuje se i dolazak izlagača iz inostranstva.

Na Novosadskom sajmu su uručena priznanja osvojena na vrednovanju kvaliteta proizvoda i usluga, koje je organizovano povodom 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, planiranog za jesen, od 18. do 24. septembra.

Snažna veza Novosadskog sajma i Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu ojačana je potpisivanjem Protokola o poslovno-tehničkoj saradnji. Ovim dokumentom se reguliše saradnja na poslovima unapređenja, pripreme i realizacije Nacionalne izložbe stoke, kao jednog od značajnih segmenata Poljoprivrednog sajma.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета