NOVOSADSKI SAJAM OTVARA SVOJA VRATA: Ovo su protokoli koji moraju biti ispunjeni da biste prisustvovali

Foto: sajam.net

Foto: sajam.net

Novosadski sajam poljoprivrede uskoro počinje, a poznato je i kako će ulazak samih posetilaca izgledati, te šta će tom prilikom morati da bude ispunjeno.

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi 18 - 24. septembra, kada će biti održan 88. Međunarodni poljoprivredni sajam, 53. Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Tom prilikom, posetioci će na sajam moći da uđu uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test.

Vakcinisani će prilikom ulaska prikazivati Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o vakcinaciji. Oni koji nisu vakcinisani u krug Sajma mogu da uđu uz Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o preležanom KOVIDU – 19, negativan PCR test ili negativan antigenski test. Svi oni koji imaju želju da dođu, a nemaju nijednu potvrdu, Novosadski sajam je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma, a procedura neće trajati duže od 10 minuta.

Poštovanje istih protokola – Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače i predstavnike medija, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Organizator ovog događaja će ovim putem obezbediti da boravak izlagača i posetilaca bude zdravstveno bezbedan.

Agroinfo.rs/agrotv.net

NOVOSADSKI SAJAM OTVARA SVOJA VRATA: Ovo su protokoli koji moraju biti ispunjeni da biste prisustvovali

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od 21. do 27. maja 2022. godine po 89. put na Novosaskom sajmu održaće se tradicionalni međunarodni poljoprivredni sajam koji će ugostiti brojne izlagače iz zemlje i inostranstva.

U Kragujevcu će se od 29. aprila do 1. maja održati sajam hortikulture, najmasovniji do sada.

Prodexpo 2022 koji se održava u Moskvi je međunarodni sajam prehrambene industrije, a 13 kompanija iz Srbije je predstavilo najkvalitetniju domaću hranu i pića, dok je ovaj događaj ujedno i šansa za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje tradicionalno učešće srpskih kompanija u okviru najznačajnije međunarodne sajamske manifestacije prehrambenih proizvoda u Ruskoj Federaciji i regionu „Prodekspo-2022“, od 07. do 11. februara.

U hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. februara 2022. godine održaće se XIII Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija (SPOS).

Treći po redu Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, Agro Belgrade 2022. na programu je od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета