Opština Arilje dodeljuje 2,7 miliona dinara za podsticaje poljoprivredi

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2020. godini. Iznos sredstava koja će se dodeljivati po konkursu je 2.700.000 dinara.

Najveći iznos sredstava po korisniku po jednoj investiciji je 50.000 dinara, izuzev kada je u pitanju nabavka kvalitetnih priplodnih grla mlečnih rasa goveda ovaca i koza i onda kada je predmet nabavke oprema za pčelarstvo.

Kompletan tekst konkursa može se pogledati ovde.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 1. decembra 2020. godine.

Opština Arilje dodeljuje 2,7 miliona dinara za podsticaje poljoprivredi

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Poljoprivrednici su u svojim zasadima, berba protiče bez protesta proizvođača "crvenog zlata", ali razlike u otkupnim cenama mogle bi srušiti sadašnji mir između seljaka i otkupljivača.

Iz Javnog preduzeća "Vode Vojvodine" objavili su da je završen Konkurs za dobrovoljce koji su bili zainteresovani ra postanu ribočuvari - volonteri.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je juče ugovore o dodeli oko 60 miliona dinara korisnicima iz srpske pokrajine po osnovu konkursa za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i konkursu za nabavku opreme za proizvodnju piva.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета