Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Novosadski sajam je odlučio da se ipak održi najznačajnija manifestracija koju ova kuća organizuje – Poljoprivredni sajam.

Kako je najavljeno, u periodu od 12. do 16. septembra biće održani 87. međunarodni poljoprivredni sajam i 53. međunarodni sajam lova i ribolova, pod zajedničkim nazivom Međunarodni jesenji sajmovi.

Imajući u vidu značaj delatnosti koje se predstavljaju na ovim sajmovima, dobijena podrška od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, to će biti dodatna snaga i privrednicima i Sajmu za uspešno prevazilaženje novonastale situacije, navodi se u saopštnju koje je izdao Novosadski sajam.

Sajam ujedno poziva sve koji žele da  iskoriste priliku i nastupe na ovim događajima kako bi zajednički doprinesemo stabilizaciji srpske privrede i oporavku poslovnog ambijenta.

Manifestacije će, kako se navodi u saopštenju biti  organizovane u skladu sa ovim preporukama Vlade Srbije, kao i Međunarodne asocijacije sajamske industrije UFI, zarad zdravstveno bezbednosti svih izlagača i posetilaca.

agrosmart.net

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Obrazovana Radna grupa u Ministarstvu zaštite životne sredine za izradu Nacionalnog akcionog programa za borbu protiv dezertifikacije i degradacije zemljišta

Cene najtrgovanijih berzanskih roba kukuruza, pšenice i soje nisu značajno oscilirale, dok je suncokretova sačma doživela rast cena. Ukupan promet za ovu nedelju na novosadskoj Produktnoj berzi je iznosio 793 tone robe, čija je finansijska vrednost iznosila 15.562.150,00 dinara

U proteklih godinu i po dana od početka primene zakona i aplikacije za prijavljivanje sezonaca, angažovano je 37.000 sezonskih radnika, što je u državnu kasu po osnovu naplaćenih poreza i doprinosa unelo oko 3,3 mil EUR, odnosno oko 390 miliona dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета