Prijave se za besplatnu onlajn obuku „Digitalno žensko projektno preduzetništvo“

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Udruženje za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija, uz podršku Nacionalne akademije za javnu upravu i Privredne komore Srbije, organizuje besplatnu onlajn obuku za žene preduzetnice i one koje to žele da postanu.

Prijavljivanje za obuku „Digitalno žensko projektno preduzetništvo“ traje do 15. avgusta 2020. godine, a sa treninzima se kreće u septembru u onlajn okruženju. Obuka je namenjena ženama do 30 godina koje žele da uđu u preduzetničke vode ili da unaprede svoj biznis.

Znanja i veštine koje steknu pomoći će im da unaprede biznis putem društvenih mreža, da formiraju marketing strategiju i marketing plan, te da koriste različite alate za poslovanje u digitalnom okruženju. Takođe, polaznice će imati priliku da steknu veštine u pisanju projekata, kao i da se upute u izvore finansiranja preduzetničkih poduhvata. 

Obuka će se sprovoditi po kombinovanom metodu treninga i samostalnog rada uz mentorsku podršku.

Cilj organizatora je dodatna edukacija žena u oblasti digitalnog projektnog preduzetništva, kako bi se doprinelo ekonomskom osnaživanju žena i poboljšanju njihovog položaja u društvu. Korist za polaznice, preduzetnice i buduće preduzetnice je višestruka – steći će nova znanja i veštine, upoznati se s primerima dobre prakse, steći će preduslove za samozapošljavanje ili razvoj postojećih poslova, i to za rad od kuće, bez potrebe za promenom mesta stanovanja.

Zainteresovane preduzetnice i buduće preduzetnice za onlajn obuku se mogu prijaviti preko linka: https://docs.google.com/forms/d/1QJ_n91S4Zrh4QDJBuXUlc-Tb5VJQDCmfqr5psQlk7co/viewform?edit_requested=true

Pomenimo, IPMA Srbija je član International Project Management Association – IPMA, prve asocijacije iz projektnog menadžmenta na globalnom nivou, osnovane 1965. godine. IPMA aktivno radi na promociji razvoja kompetencija iz projektnog menadžmenta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove, tako i na organizacije i vladine agencije.

agrosmart.net

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najveću finansijsku pomoć, baš kao i voćari, povrtari i pčelari imaju od Uprave za agrarna plaćanja, na čije podsticaje mogu da računaju gotovo cele godine, u zavisnosti od grane poljoprivrede kojom se bave.

Momordika, bamija, kivano, čičoka, sibirski limun ili godži bobica, iako možda na prvi pogled ne izgleda tako, sve ovo su biljke koje u Srbiji imaju svoje proizvođače.Ipak, plasman ovih biljaka, u većini slučajeva, donosi ili nikakvu, ili veoma malu ekonomsku dobit. Njihovi proizvođači uprkos tome, ne odustaju

Predsednik Asocijacije proizvođača malina i kupina u Srbiji Dobrivoje Radović rekao je da je zbog povećane tražnje to voće počelo da poskupljuje i da otkupljivači nude akontnu cenu od 215 dinara za kilogram

Berba malina počinje u nižim predelima, i biće u punom jeku krajem juna, a otkupljivači su ponudili akontnih od 200 do 250 dinara za kilogram novog roda.

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede objavila je Konkurs za raspodelu sredstava za izvođenje radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta u 2020. godini

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета