Foto:Pixabay.com

Foto:Pixabay.com

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula 2020. godine

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ ove godine tradicionalno organizuje dvanaestu po redu regatu duž 300 kilometara vojvođanskih kanala.

Svi zaljubljenici u plovidbu moći će da uživaju u periodu od 14. do 23. avgusta u desetodnevnom krstarenju ravnicom, objavljeno je na sajtu preduzeća.

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula 2020. godine.
Obrazac za prijavu može se preuzeti na dnu ovog teksta ili lično u JVP „Vode Vojvodine“ Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 11, u periodu od 9 – 13 časova.

Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs.

Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo.
Organizatori podsećaju nautičare da je broj mesta u regati ograničen zbog organizacionih razloga.

Više informacija o prijavi može se dobiti i putem telefona 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

Organizacijom regate, JVP „Vode Vojvodine“ želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu, nautički turizam, specifične kulturne sadržaje i aktivan odmor u Vojvodini.

Regata je istovremeno i jedinstvena prilika da žitelji mesta na obalama reka i kanala aktivno učestvuju u ovom zanimljivom događaju.

PRIJAVU preuzmite OVDE

Izvor:poljosfera.rs

Regata Vode Vojvode 2020

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na kanalu Vrbas-Bezdan u somboru postavljeno je 50 novih pecaroških mesta, na radost svih ljubitelja rekreativnog ribolova, saopšteno je iz JVP „Vode Vojvodine“.

Puštanjem čak 1.400 kilograma mlađi, odnosno, 7.000 jedinki jednogodišnjeg šarana, danas je na kanalu DTD u Srbobranu počela ovogodišnja redovna akcija poribljavanja JVP „Vode Vojvodine“.

U ovogodišnjoj, 12. regati „Vode Vojvodine“ učestvovao je 91 brod, a od 24. juna do 3. jula regataši su plovili vojvođanskim kanalima i Dunavom, na relaciji Novi Sad – Bački Petrovac – Ruski Krstur – Srpski Miletić – Sombor – Bezdan – Apatin – Bogojevo – Bačka Palanka – Novi Sad.

Međunarodna regata „Vode Vojvodine“ ove godine biće održana od 24. juna do 3. jula, 12. put, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav. Prijave za učešće otvorene su do 20. maja.

Pozivaju se svi zainteresovani dobrovoljci koji žele da postanu ribočuvari volonteri i time doprinesu očuvanju ribljeg fonda na našim ribolovnim vodama, da preuzmu Priručnik ribočuvar-volonter koji će služiti za polaganje testa za tu namenu.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета