Vode Vojvodine uputile poziv zainteresovanima za posao ribočuvara volontera

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Pozivaju se svi zainteresovani dobrovoljci koji žele da postanu ribočuvari volonteri i time doprinesu očuvanju ribljeg fonda na našim ribolovnim vodama, da preuzmu Priručnik ribočuvar-volonter koji će služiti za polaganje testa za tu namenu.

Poziv raspisuje JVP "Vode Vojvodine", a priručnik se može preuzeti u prostorijama poslovne zgrade ovog preduzeća u Službi za ribarstvo radnim danima od 8 do 14 časova na Bulevaru Mihajla Pupina broj 25.

Datum za polaganje testa biće naknadno objavljen na sajtu JVP na adresi www.vodevojvodine.rs prenosi agrosmart.net.

Agroinfo.rs

Vode Vojvodine uputile poziv zainteresovanima za posao ribočuvara volontera

Komentari

I used to be very happy to find this web-site.I needed to thanks in your time for this excellent learn!! I undoubtedly having fun with each little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

overnight cialis delivery 516; Figure 4B

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Na kanalu Vrbas-Bezdan u somboru postavljeno je 50 novih pecaroških mesta, na radost svih ljubitelja rekreativnog ribolova, saopšteno je iz JVP „Vode Vojvodine“.

Puštanjem čak 1.400 kilograma mlađi, odnosno, 7.000 jedinki jednogodišnjeg šarana, danas je na kanalu DTD u Srbobranu počela ovogodišnja redovna akcija poribljavanja JVP „Vode Vojvodine“.

Direktor JVP „Vode Vojvodine“, Srđan Kružević, dodelio je značke za 27 ribočuvara – volontera koji su položili test na poziv ovog preduzeća da pomognu u borbi protiv ribokrađe.

Međunarodna regata „Vode Vojvodine“ ove godine biće održana od 24. juna do 3. jula, 12. put, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav. Prijave za učešće otvorene su do 20. maja.

Uoči Vaskršnjih praznika JVP "Vode Vojvodine" u pojačanim kontrolama ribolovnih voda zaplenile su čak 11 kilometara nelegalno postavljenih mreža.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета