U Topoli u toku konkursi namenjeni stočarima, pčelarima, investicijama u gazdinstvo

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Opština Topola raspisala je nekoliko konkursa namenjenih poljoprivredi.

Reč je o sledećim konkursima:

– Konkurs za izbor korisnika sredstava po Programu mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Topola za 2021. godinu

–  Zahtev za podsticajna sredstva za nabavku materijala za prihranu pčela u 2021. godini

– Zahtev za podsticajna sredstva za nabavku stočne hrane za uvećanje stada iz sopstvenog zapata u 2021. godini

– Zahtev za podsticajna sredstva za investicije u izradu, unapređenje ili proširenje svih tipova infrastrukture manjeg obima, uključujući investicije u obnovljive izvore energije – iskop/bušenje bunara, izgradnju mikroakumulacija i uređenje vodozahvata u funkciji navodnjavanja u 2021. godini

– Zahtev za podsticajna sredstva za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u 2021. godini

– Zahtev za ostvarivanje prava na regres za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanje) goveda sa HB brojem u 2021. godini.

Svi detalji vezani za ove konkurse mogu se pogledati na zvaničnom sajtu opštine Topola.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

U Topoli u toku konkursi namenjeni stočarima, pčelarima, investicijama u gazdinstvo

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

U sredu popodne olujno nevreme praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je delove opštine Topola kada je zasadima naneta velika šteta.

Iz Javnog preduzeća "Vode Vojvodine" objavili su da je završen Konkurs za dobrovoljce koji su bili zainteresovani ra postanu ribočuvari - volonteri.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je juče ugovore o dodeli oko 60 miliona dinara korisnicima iz srpske pokrajine po osnovu konkursa za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i konkursu za nabavku opreme za proizvodnju piva.

Trendu da Šumadija kao vinska regija postane sve poznatija na vinskoj mapi sveta najviše su doprineli vinari koji sve više ulažu u elaborate koji im donose zaštitu geografskog porekla.

Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) raspisala je Konkurs za izbor najboljih turističkih sela, pa se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета