Završila je medicinu sa prosekom 9,75 a bavi se poljoprivredom!

Foto: Print screen youtube

Foto: Print screen youtube

Marija Stanković iz sela nadomak Gadžinog Hana završila je medicinu u Nišu sa visokim prosekom, skoro 10, a već pet godina je jedina doktorka na birou rada.

„Zato sam i jurila prosek, mislila sam da će to neko da ceni, da poštuje i zato sam toliko bila uporna i učila“, kaže Marija.

Umesto da bude u ordinaciji, ona se danas više bavi pripremom zimnice i poljoprivredom jer se od nečega mora živeti.

A šta je sve činila tokom studiranja, tek to su bili nadljudski napori koje je ona spremno podnosila. Pogledajte njenu priču!

Izvor:prva.rs

Završila je medicinu sa prosekom 9,75 a bavi se poljoprivredom!

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas ugovore vredne 450 miliona dinara za nabavku opreme i sistema za navodnjavanje i opreme za poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka u Vojvodini u 2025. godini.

Poljoprivrednici iz deset udruženja Vojvodine i centralne Srbije su odlučili da, zbog štete od mraza i suše traže od države jednokratnu pomoć od 300 evra po hektaru za prolećne useve i voćarske zasade koji su prijavljeni u sistem e-agrara, a ako im se ne dodeli najavljuju proteste u avgustu.

Poljoprivrednici iz deset udruženja Vojvodine i centralne Srbije su odlučili da, zbog štete od mraza i suše traže od države jednokratnu pomoć od 300 evra po hektaru za prolećne useve i voćarske zasade koji su prijavljeni u sistem e-agrara, a ako im se ne dodeli najavljuju proteste u avgustu.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede otpočelo je izradu nacrta zakona kojim se uvodi sistem provera celog lanca proizvodnje hrane u zemlji, po principu – od njive do trpeze, kao i sistem kontrola hrane iz uvoza.

Poljoprivredna inspekcija nastavlja intenzivne kontrole u cilju zaštite potrošača i pružanja visokog nivoa bezbednosti hrane na tržištu Srbije.

Dok se mnogi raduju prvim kilogramima domaćih trešanja na proleće, ovogodišnja sezona je ponovo otvorila večito pitanje — zašto nas ovo ukusno voće košta koliko i luksuzni desert u restoranu?

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета