Zbog računa u hotelu Slovenački ministar poljoprivrede dao ostavku

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Slovenački ministar poljoprivrede Jože Podgoršek dao je ostavku nakon afere neplaćanja računa u hotelu „Bohinj” u Bohinju.

Podgoršek je otišao iz hotela u kojem je u januaru bio sa suprugom a da nije platio boravak 800 evra, a račun je kasnije podmirila poljoprivredna zadruga KŽK iz Kranja, a ministar je javnost lažno informisao da je na recepciji uredno podmirio dug.

„Odlazim sa ministarskog mesta zbog prekasno plaćenog računa i sa povezanom odgovornosti zbog toga. Žalim zbog svega, a moju su površnost iskoristili oni koji su hteli time da se okoriste“, rekao je ministar.

Kako prenose Večernje novisti sada bivši ministar je prethodnih dana iznosio razne teorije zašto nije platio hotelski račun, demantujući sam sebe.
Tvrdio je da je naknadno tražio račun, da se njegova supruga dogovorila da račun pošalju na njegovu kućnu adresu, ali je on u međuvremenu plaćen.

Optužio je poljoprivrednu zadrugu da je iskoristila njegovu nepažnju oko odlaska iz hotela bez plaćanja računa, sa kojom je Ministarstvo poljoprivrede na sudu zbog poljoprivrednog zemljišta.

Podgoršek je nameravao da učestvuje i na sledećim izborima kao kandidat stranke Nsi, ali sada je malo verovatno da će se to dogoditi.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Zbog računa u hotelu Slovenački ministar poljoprivrede dao ostavku

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Milosavljević je naglasio da je Uprava za zaštitu bilja krenula u međuvremenu sa pojačanom kontrolom svega onoga što se koristi za zaštitu bilja u Srbiji.

Odluka da Centar za voćarstvo i vinogradarstvo u Čačku bude spomenik kulture doneta je još 2001. godine

Slovenačka vlada je zabranila prodaju gotovo svih plastičnih proizvoda za jednokratnu upotrebu, osim nekoliko izuzetaka

U Ankari su se sastali ministar poljoprivrede Srbije i Turske, Branislava Nedimovića i Bekira Pakdemirlija, i tom priliom potvrdili su odličnu saradnju u sektoru poljoprivrede koja je donela razmenu od 100 miliona eura u prvih devet meseci 2020.

Hotel „zvezda 0“ je otvoren u Švajcarskoj. Hotel sa zvezdicom - konceptualni umetnički projekat koji omogućava gostima da spavaju na otvorenom, pogledom na veličanstveni švajcarski pejzaž.

Napuštene silose za skladištenje žitarica smeštene na 33 hektara zemlje, vlasnici su pretvorili u hotel viktorijanskog stila i na taj način privukli brojne turiste.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета