KRAĐA VEKA: Galeb izvodi najveću pljačku u životu (VIDEO)

printscreen

printscreen

Neverovatan snimak zabeležila je kamera ispred jednog marketa.

Naime, na video-klipu koji je postao viralan na društvenim mrežema vidi se kako galeb, u potrazi za hranom, ulazi u prodavnicu, a potom izlazi sa kesicom čipsa.
Da je bio mnogo gladan, možemo pretpostaviti, jer je odmah po izlasku iz marketa uspeo da pocepa kesicu i da utoli glad.

Ova „podla pljačka“ nasmejala je korisnike društvenih mreža koji su, između ostalog komentarisali i to da, ptica ne bi morala da se na ovaj način snalazi da preživi da joj ljudi nisu ugrozili prirodno stanište i izvor hrane.

KRAĐA VEKA: Galeb izvodi najveću pljačku u životu (VIDEO)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stigla nova zdrava zanimacija koja će zameniti klasičan čips, a jednostavna je za pripremu.

Krajem maja ove godine Marko Šćiban, ornitolog iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, istraživao je ptice u okolini Kladova. Među ostalim pticama, na obali Dunava prisutne su bile polno zrele jedinke morskih galebova (Larus michahellis) i sinjih galebova (Larus cachinnans), što je ukazivalo na moguće gnežđenje.

Svi znamo koliko je cvekla zdrava. Ona je puna vitamina i minerala, među kojima je i izuzetno redak vitamin B12, zatim gvožđa, belančevina, masti i ugljenih hidrata. Na žalost, nije najukusnija, ali postoji način da se i to promeni.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета