Pronašli ste ovo na garderobi NAKON SUŠENJA! Sa OVIM NAPASTIMA se suočavamo svakodnevno

printscreen

printscreen

Smrdibube su neverovatna napast - čini se da vrebaju uvek i svuda, a njihova "invazija", kao i iritantan zvuk, ali i smrad, dobro su nam poznati.

Jedna devojka suočila se s nečim još groznijim od nepoželjnog uletanja smrdibube u stan. Naime, jedna korisnica društvene mreže Reddit podella je fotografiju parčeta materijala na kome se nalazi neobična, potpuno pravila struktura sačinjena od malih, žutih kuglica. "Našla sam ovo na rukavu majice nakon sušenja... Zna li neko šta je ovo", začuđeno je upitala.

Odgovor joj sasvim sigurno nije prijao, a i vas će iznenaditi. Iako su mnogi komentatori pokušali da budu duhoviti uz opaske da je odabrana, da je neko prati, da je to obeležje iluminata, da je reč o novom brendu i slično, ubrzo je stigao i pravi odgovor!

Naime, reč je o jajašcima ozloglašene bube smrdibube, što je potvrdilo nekoliko korisnika. Iako ovaj prizor svakako nije prijatan, korisno je znati o čemu je reč!

Pronašli ste ovo na garderobi NAKON SUŠENJA! Sa OVIM NAPASTIMA se suočavamo svakodnevno

Komentari

cialis for sale online System Xc is an amino acid antitransporter that is widely distributed in phospholipid bilayers

and Konwalinka, G acheter levitra 20mg

5B so that exon 9 is skipped during splicing Fig medicamento levitra precio

best price 1mg finasteride One is the Vermilion Cardinal, who is found in the warmer climes of South America, primarily Colombia and Venezuela

benefits of viagra Gambardella A, Tortoriello R, Pesce L, et al

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stanovnici Srbije ove jeseni ponovo imaju mnogo problema sa smrdibubama koje koriste svaki otvor na prozoru ili vratima da uđu u kuću.

Odakle dolaze smrdibube, koliko su opasne i šta nikako ne treba raditi sa njima, otkriva profesor Biološkog fakulteta, dr Željko Tomanović

Ogromne količine plastičnog otpada zagađuju kopno i vode širom sveta. Važan način da se sačuva životna sredina je da se taj otpad reciklira i koristi za proizvodnju novih proizvoda. Jedan od njih može biti i odeća.

Smrdibube se hrane nektarom i to iz plodova, listova, semenki i pupoljaka. Kao posledica njihove ishrane lišće gubi boju ili skroz opada, sprečava rast i dovodi do oštećenja plodova. Iako su veoma štetne za biljke, one se mogu suzbiti i bez upotrebe pesticida.

Mnogi su suočeni sa invazijom smrdibuba u svojim kućama, terasama i baštama. Smrdibube spadaju u biljne parazite i javljaju se na njivama, terasama, okućnicama.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета