Kada u tegli ostane još malo čokoladnog namaza, ali nema šanse da ga izvučete, ovo je rešenje

Foto:unsplash.com

Foto:unsplash.com

Namaz je sam po sebi teška supstanca, i mnogi ljudi je otvore, i onda ravnomerno kašikom zahvataju sa vrha. Grebete kašikom, mučite se, ali ne ide.

Jedan čovek je na forumu dao "naučno" objašnjenje kako da izvučete i poslednji "atom" ukusnog čokoladnog namaza iz pakovanja! Većina kašikom prođe i po stranama tegle, e tu naprave veliku grešku - objasnio je on prenosi najzena.rs.

Čokoladni namaz bi, objašnjava ovaj "stručnjak", trebalo vaditi samo iz sredine. Nemojte kašikom zahvatati po stranama pakovanja.

- Pošto je u pitanju teška, i prilično masna smesa zbog ulja koja sadrži, samo pravite rupu u sredini. Težina namaza i gravitacija učiniće svoje, smesa će težiti tome da popuni rupu, i nivo 'Nutele' u tegli će se ravnomerno spuštati. Na kraju ćete samo na dnu imati preostali sloj, ali ne i po celoj unutrašnjosti tegle - objasnio je.

Da bi trik upalio, pisali su ispod njegovog posta na Reditu, važno je da ne pravite grešku i ne držite čokoladni namaz u frižideru gde će se "skameniti", već da stoji na sobnoj temperaturi.

Kada u tegli ostane još malo čokoladnog namaza, ali nema šanse da ga izvučete, ovo je rešenje

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stanovnici Srbije ove jeseni ponovo imaju mnogo problema sa smrdibubama koje koriste svaki otvor na prozoru ili vratima da uđu u kuću.

Jedna žena, pod imenom Lama je na Tik Toku, pokazala kako pomoću jednostavnog trika da uvek imate odličnu salatu i svežu salatu koja može trajati i do mesec dana.

Sigurno će vas oduševiti ovaj recept koji će te praviti stalno. Još jedna prednost je to što su izuzetno jednostavne za pravljenje. Uživajte u mandarinama iz tegli.

Mnogi ratari su nezadovoljni ovogodišnjim rodom kukuruza koji je lošeg kvaliteta zbog visokih temperatura koje su bile dominantne. Ipak, jedan proizvođač je uz zanimljiv 'eksperiment' ostvario nikad bolje prinose.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета