Trik: Kako da vam zelena salata ostane sveža (VIDEO)

pixabay.com

pixabay.com

Jedna žena, pod imenom Lama je na Tik Toku, pokazala kako pomoću jednostavnog trika da uvek imate odličnu salatu i svežu salatu koja može trajati i do mesec dana.

Zelena salata veoma brzo propada. Komad salate najpre se stavi u staklenu teglu i napunite je vodom do vrha. Nakon toga zatvorite poklopac i salatu ostavite u frižider.

Salata može svežinu da zadrži i do mesec dana, a vodu u staklenoj tegli je potrebno menjati Umesto poklopca možete da stavite i papirni ubrus, zato što će omogućiti da vazduh struji kroz teglu. Pomoću ove metode, salata će ostati sveža i hrskava.

Trik: Kako da vam zelena salata ostane sveža (VIDEO)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Meksička salata je veoma zdrava, a njene nutritivne i vitaminske vrednosti zavise od njenog sastava.

Ozbiljan problem kada želite da provetrite i pustite čist vazduh, u svoj dom jeste problem sa muvama, komarcima i raznim drugim bubama koje jedva čekaju da uđu u vaš dom

Da zelena salata pomaže u uspavljivanju prva je na Tiktoku pokazala korisnica @Shapla Hoque, a čini se da je podržavaju i stručnjaci.

Najveće količine zelene salate iz Južnog Pomoravlja izvezu se u Poljsku i Rumuniju, a razlog tome je što je nema u dovoljnim količinama u zemljama u okruženju.

Sigurno će vas oduševiti ovaj recept koji će te praviti stalno. Još jedna prednost je to što su izuzetno jednostavne za pravljenje. Uživajte u mandarinama iz tegli.

Namaz je sam po sebi teška supstanca, i mnogi ljudi je otvore, i onda ravnomerno kašikom zahvataju sa vrha. Grebete kašikom, mučite se, ali ne ide.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета