Trik: Kako da vam zelena salata ostane sveža (VIDEO)

pixabay.com

pixabay.com

Jedna žena, pod imenom Lama je na Tik Toku, pokazala kako pomoću jednostavnog trika da uvek imate odličnu salatu i svežu salatu koja može trajati i do mesec dana.

Zelena salata veoma brzo propada. Komad salate najpre se stavi u staklenu teglu i napunite je vodom do vrha. Nakon toga zatvorite poklopac i salatu ostavite u frižider.

Salata može svežinu da zadrži i do mesec dana, a vodu u staklenoj tegli je potrebno menjati Umesto poklopca možete da stavite i papirni ubrus, zato što će omogućiti da vazduh struji kroz teglu. Pomoću ove metode, salata će ostati sveža i hrskava.

Trik: Kako da vam zelena salata ostane sveža (VIDEO)

Komentari

Distilates were then extracted 3 times with diethyl ether can i buy azithromycin over the counter at walmart

buy generic propecia online Alkalinization of urine is recommended after extrication to prevent development of renal failure

  • Od Nerdab
  • 2023-10-31 12:28:19

dapoxetine for pe. High-speed capsule filling machines can accommodate various capsule sizes and materials, increasing production flexibility

  • Od Mjsor
  • 2023-11-30 08:24:28

budesonide 32 mcg nasal spray - Healthcare providers should educate patients about potential risks associated with medication duplication.

Is grapes good for liver stromectol 3mg.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stanovnici Srbije ove jeseni ponovo imaju mnogo problema sa smrdibubama koje koriste svaki otvor na prozoru ili vratima da uđu u kuću.

Meksička salata je veoma zdrava, a njene nutritivne i vitaminske vrednosti zavise od njenog sastava.

Ozbiljan problem kada želite da provetrite i pustite čist vazduh, u svoj dom jeste problem sa muvama, komarcima i raznim drugim bubama koje jedva čekaju da uđu u vaš dom

Da zelena salata pomaže u uspavljivanju prva je na Tiktoku pokazala korisnica @Shapla Hoque, a čini se da je podržavaju i stručnjaci.

Najveće količine zelene salate iz Južnog Pomoravlja izvezu se u Poljsku i Rumuniju, a razlog tome je što je nema u dovoljnim količinama u zemljama u okruženju.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета