Možete podneti zahtev za podsticaj u stočarstvu

Foto:pixabay.free

Foto:pixabay.free

Počelo je podnošenje zahteva za podsticaje u stočarstvu i to za tov junadi, jagnjadi, jaradi i svinja, kao i za podsticaje za krave za uzgoj teladi za tov

Stočari podsticaj za tov stoke mogu da ostvare ako Upravi za agrarna plaćanja podnesu zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za tov junadi, tov svinja, tov jagnjadi i tov jaradi od 1. februara do 31. jula 2022. godine i to za grla predata klanici ili izvezena u periodu od 1. jula 2021. godine do 30. juna tekuće godine.

Kako je navedeno na sajtu Uprave za agrarna plaćanja, zahtev za podsticaje podnosi se posebno za svaku vrstu tovnih grla, s tim da se za istu vrstu tovnih grla podnosi najviše do tri zahteva, a za isto grlo zahtev za podsticaje može da se podnese jednom za jednu kalendarsku godinu, po završetku tova.

Stočari u istom periodu, od 1. februara do 31. jula, mogu podneti zahtev na snovu Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za krave za uzgoj teladi za tov.

Pravno lice, preduzetnik i fizičko lice, nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, ostvaruju podsticaj za najmanje dve krave oteljene u periodu od 1. jula 2021. godine do 30. juna 2022. godine.

Visina podsticaja po grlu iznosi 20.000 dinara.

agronews.rs/ageoinfo.rs

Možete podneti zahtev za podsticaj u stočarstvu

Komentari

01 two sided and a power of 80 clomid vs nolvadex pct

aspirin will increase the level or effect of ibuprofen by acidic anionic drug competition for renal tubular clearance how to take stromectol

order lasix online Why take the opportunity to greet Jinglin for tea, ask her questions, and avoid answering

A233325, A232294 Although streptomycin was the first antibiotic stromectol Lasciate un messaggio

[url=https://sertraline.life/]zoloft 100 mg prices[/url]

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, šef Kabineta predsednika Nenad Dolovac sastali su se danas sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja, kako bi razgovarali o problemima koji i dalje tište poljoprivrednike, saopštilo je Udruženje za zaštitu poljoprivrednika Asocijacija 2022.

Uputstvo za podnošenje zahteva za subvencije, kao i tekst javnog poziva mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković najavila je u Skupštini Srbije da 24. aprila počinje isplata subvencija po hektaru.

Koliko se zadrži trenutna otkupna cena ili tovljenici uskoro poskupe, što stočari priželjkuju, moguće je očekivati da pojedini obori više ne budu prazni

Opština Nova Crnja za potrebe subvencionisanja poljoprivrede je obezbedila 3 miliona dinara, dok će najviše sredstava (1,6 miliona dinara) biti izdvojeno za ratarstvo, dok je za voćarstvo i vinogradarstvo, povrtarstvo i cvećarstvo izdvojeno million dinara. Za unapređenje pčelarstva predviđeno je 400 hiljada dinara.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je juče ugovore o dodeli oko 60 miliona dinara korisnicima iz srpske pokrajine po osnovu konkursa za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i konkursu za nabavku opreme za proizvodnju piva.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета