KOLENICA U KAJMAKU I RENU, PRSTE DA POLIŽETE: Specijalitet kome nećete moći da odolite i koji mogu svi da naprave!

Foto: Youtube/Printscreen
Za ovaj fenomenalni specijalitet vam ne trebaju posebne kulinarske veštine, a ukus će vas prosto oduševiti!
Iako vam ne trebaju posebne kulinarske sposobnosti, za pripremu ovog jela vam treba malo više vremena, ali verujte da vredi!
Potrebno vam je 3 kilograma dimljene kolenice, pola kilograma kajmaka i 150 grama rena.
Stavite kolenicu da se kuva oko 4-5 sati. za to vreme pripremite neki prilog ili salatu koju ćete uz nju služiti.
Nakon kuvanja jr izvadite i kada se malo prohladi, uklonite kožicu i kosti. Uzmite đuveč, pa po dnu sipajte kajmak, a onda i malo mesa koje ste iscepkali, pa ren i tako redom ređajte.
Na kraju zapecite u rerni nekih 20 minuta na 200°C, savetuje stvarukusa.mondo.rs.
Prijatno!
Agroinfo.rs
Komentari
Ostavi komentar
Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.
Повезане вести
Profesor Erik Milston je otkrio neverovatne činjenice o tome ko finansira razne evropske studije
Odrežite dno lubenice da bi stajala stabilno, a zatim je prepolovite kako je pokazano u videu, otprilike nešto iznad polovine. Potom kašikom izvadite meso lubenice
Saznajte kako ga pametno iskoristiti
Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.
Caciki je jedna od omiljenih letnjih salata i odlično se slaže uz mnoga jela.
Krem čorba od karfiola je prava stvar za okrepljenje organizma i predah od mesa. Pravi se lako i brzo i obožavaće je cela porodica.
Речник Народних Израза за Људске Особине и Карактере
Реч/Појам - Позната је чињеница да ће читалац бити спутан правим читљивим текстом на страници када гледа њен распоред. Поента коришћења чињеница да ће читалац бити спутан правим читљивим.
Речник израза за људске особине и карактере
Пратите наш портал
Временска прогноза
Курсна листа
Анкета