KOLENICA U KAJMAKU I RENU, PRSTE DA POLIŽETE: Specijalitet kome nećete moći da odolite i koji mogu svi da naprave!

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Za ovaj fenomenalni specijalitet vam ne trebaju posebne kulinarske veštine, a ukus će vas prosto oduševiti!

Iako vam ne trebaju posebne kulinarske sposobnosti, za pripremu ovog jela vam treba malo više vremena, ali verujte da vredi!

Potrebno vam je 3 kilograma dimljene kolenice, pola kilograma kajmaka i 150 grama rena.

Stavite kolenicu da se kuva oko 4-5 sati. za to vreme pripremite neki prilog ili salatu koju ćete uz nju služiti.

Nakon kuvanja jr izvadite i kada se malo prohladi, uklonite kožicu i kosti. Uzmite đuveč, pa po dnu sipajte kajmak, a onda i malo mesa koje ste iscepkali, pa ren i tako redom ređajte.

Na kraju zapecite u rerni nekih 20 minuta na 200°C, savetuje stvarukusa.mondo.rs.

Prijatno!

Agroinfo.rs

KOLENICA U KAJMAKU I RENU, PRSTE DA POLIŽETE: Specijalitet kome nećete moći da odolite i koji mogu svi da naprave!

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prema podacima Državne revizorske institucije, u Srbiji se najčešće falsifikuju med, kafa, sok, čokolada, rakija, crni hleb i sir, a s obzirom na to da su to osnovne životne namirnice koje se svakodnevno koriste, ova institucija je predložila usvajanje termina "prevare sa hranom" i usklađivanje sa postojećim zakonskim okvirom o zaštiti potrošača.

Profesor Erik Milston je otkrio neverovatne činjenice o tome ko finansira razne evropske studije

Odrežite dno lubenice da bi stajala stabilno, a zatim je prepolovite kako je pokazano u videu, otprilike nešto iznad polovine. Potom kašikom izvadite meso lubenice

Kako bi izbegle prskanje ulja većina domaćica poklapa meso prilikom prženja što utiče na teksturu posebno ukoliko pripremate stek.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета