Delimično odlaganje sajma EIMA u Bolonji

pixabay

pixabay

Poljoprivredni sajam u Bolonji odložen za termin od 03. do 07. februara

Kako bi se odgovorilo zahtevima zdravstvene bezbednosti, održavanje Sajma EIMA u Bolonji odloženo je za termin od 3. do7. februara 2021. godine, umesto uobičajenog termina održavanja sredinom Novembru tekuće godine. Ova velika sajamska manifestacija prezentuje mašine i opremu koja se koristi u poljoprivrednoj proizvodnji kao i u održavanju zelenih površina. Jedan je od najvažnijih industrijskih događaja u svetu na kome učešće ima više od 2.000 kompanija izlagača. Tokom sajma održanog u novembru 2019. godine ovu manifestaciju je videlo oko 320.000 posetilaca. Eima, koja će se održati u februaru biće bazirana na njenoj tradicionalnoj formuli  što obezbeđuje neposredne susrete poslovnih ljudi, tehničara i poljoprivrednih proizvođača. Po poznatoj formuli posetiocima će biti ponuđen i veliki izbor tehnologija namenjih za svaki tip rada. 

Ipak, planirani dogadjaj sredinom novembru nije u potpunosti otkazan. U ovom terminu  održaće se Eima Digital Preview. Ovaj mega digitalni događaj predstavlja apsolutnu inovaciju u prikazu industrijskih dostignuča. To će biti prvi digitalni dogaćaj posvećen poljoprivrednoj industriji na kome će se koristiti digitalna platforma i tehnologije.  Prema najavama organizatora sajamske manigestacije EIMA, asocijacije FederUNACOMA,  digitalno izdanje predstavlja i jedinstveni eksperiment u industriji koji će doneti novo iskustvo i dimenziju sajamskih manifestacija kako izlagačima tako i posetiocima ove sajamske manifestacije.

Izvor: poljoprivrednik, Novi Sad

Delimično odlaganje sajma EIMA u Bolonji

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bik Veliša, austrijski Simentalac iz Mačve, jedna je od atrakcija ovogodišnjeg 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Uoči 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda od voća i povrća i voćnih sokova vrednovala je oko 100 pristiglih uzoraka.

U saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, SPOS i Pogon "Naš med" obezbedili su besplatan izložbeni prostor za pčelare na sajmovima u ova dva grada.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović otvoriće 27. januara 2022. godine u 11 sati treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade tokom koga će ugostiti svoje kolege iz Republike Albanije, Severne Makedonije i Republike Srpske.

Agro Belgrade, međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva održeće se na Beogradskom sajmu od 27 do 29. januara 2022. godine.

Od 19. do 23. oktobra u Bolonji će se održati 44. Međunarodna izložba poljoprivrednih mašina EIMA 2021.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета