Izdavanje rešenja o utvrđivanju naknade za odvodnjavanje državnog zemljišta u zakupu.

Foto: Pixabay free

Foto: Pixabay free

JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava zakupce državnog zemljišta (fizička i pravna lica) da je u toku izdavanje rešenja o utvrđivanju naknade za odvodnjavanje državnog zemljišta u zakupu.

Rešenja se izdaju za agroekonomsku 2019/2020. godinu, a odnose na period novembar – decembar 2019. godine i januar – oktobar 2020. godine.

Ove obaveze su nastale na osnovu Ugovora o zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta koji su obveznici sklopili sa Upravom za poljoprivredno zemljište. Rešenja će stići na oko 13.000 adresa, a rok za izmirenje obaveze je 15 dana od dana prijema rešenja.

U „Vodama Vojvodine“ napominju da se sva naplaćena sredstva slivaju u budžetski fond za vode, da su strogo namenska i da se koriste za odbranu od poplava, za održavanje vodoprivrednog sistema na teritoriji APV, kao i za izgradnju i održavanje kanalske mreže.

Izvor:agrosmart.net

Izdavanje rešenja o utvrđivanju naknade za odvodnjavanje državnog zemljišta u zakupu.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministarstvo poljoprivrede je smanjilo naknadu za odvodnjavanje za ovu i ukinulo za sledeću godinu

Uoči Vaskršnjih praznika JVP "Vode Vojvodine" u pojačanim kontrolama ribolovnih voda zaplenile su čak 11 kilometara nelegalno postavljenih mreža.

Hemijska sredstva koja otapaju odvode zbog svoje jačine, vrlo lako mogu oštetiti sanitarne površine i odvodne cevi. Međutim, postoji rešenje da izbegnete štetu.

Poljoprivrednici Banata zahtevaju da zbog sušne godine javno preduzeće Vode Vojvodine umanji račune za odvodnjavanje, a od Vlade Srbije traže da hitno reaguje i uvede nekoliko mera za spas poljoprivrede u poslednji čas, navodi Udruženje paora iz Crepaje.

U toku je akcija redovnog godišnjeg programa poribljavanja na ribolovnim vodama JVP „Vode Vojvodine“. Tim povodom sutra će u Sremskim Karlovcima, u Dunav biti pušteno 800 kilograma jednogodišnje mlađi šarana.

JVP „Vode Vojvodine“ podseća obveznike da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća u jednakim tromesečnim ratama.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета