Izložba slatkiša i autohtonih sireva za vikend u Botaničkoj bašti u Beogradu

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Jedanaesta izložba autohtonih sireva Balkana, „Balkan Cheese Festival“ biće održana objedinjeno sa festivalom poslastica i slatkiša „Sladak život“ predstojećeg vikenda – 26. i 27. juna na prostoru Botaničke bašte u Beogradu.

Posetioci će na izložbi moći da vide i degustiraju više desetina sireva i poslastica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Francuske i da uživaju u šetnji ovim parkom prirode dok uparuju ukuse delikatesa.

Radno vreme „Balkan Cheese Festivala“ biće od 10 do 20 časova u subotu i nedelju.

Cena jednodnevne ulaznice za Botaničku baštu ostaje nepromenjena: 300 dinara. Ulaznice su dostupne na biletarnici Botaničke bašte i onlajn klikom OVDE.

Svečana dodela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike, najlepši štand i najlepši tanjir sireva biće održana u nedelju, 27. juna u 18 časova.

Događaj se organizuje u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije i Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Izložba slatkiša i autohtonih sireva za vikend u Botaničkoj bašti u Beogradu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ne morate uvek da se odreknete slatkiša ako planirate da smršate. Nutricionisti vam daju korisne savete po ovom pitanju.

Ako primetite da vam se sve češće javlja iznenadna i jaka potreba za slatkišima, istraživači kažu da bi to mogao biti rani signal demencije.

Ovi uštipci nisu obični. Prave se sa bananama i jednostavno će osvojiti vaše srce.

Italijanska konditorska grupa Ferero povukla je čokoladna jaja Kinder surprajz iz britanskih prodavnica dve nedelje uoči Uskrsa zbog nekoliko desetina prijavljenih slučajeva salmonele među kojima ima i dece.

Ovaj kolač se jednostavno i brzo priprema, tako da ga mogu napraviti i oni koji nisu previše vešti u kuhinji. Prosto ćete uživati u njegovom ukusu!

U Botaničkoj bašti Jevremovac, prvi put za 130 godina koliko se uzgaja, procvetala je agava, a ovako nešto se desilo u samo još par mesta na svetu. Zaposleni su oduševljeni i napominju da je biljna vrsta privuklaveliku pažnju javnosti.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета