Krizni štab odlučio da dozvoli ROŠTILJIJADU u Leskovcu

Foto: Pixabay free

Foto: Pixabay free

Krizni štab Vlade Srbije dao je saglasnost da šestodnevni Festival roštilja može da počne večeras u Leskovcu

Na sajtu grada Leskovca objavljena je saglasnost koju je dobila Turistička organizacija, organizator manifestacije u kojoj piše da se u prostor održavanja manifestacije može ući sa potvrdom o vakcinaciji, potvrdom o preležanom kovidu, potvrdom o negativnom PCR testu ili sa negativnim brzim antigenskim testom.

Roštiljijada se održava duž cele glavne leskovačke ulcie, odnosno, Bulevara oslobodjenja, i taj prostor je ogradjen metalnom ogradom.

Na 11 punktova ulaziće svi oni koji imaju dokaz da nisu zaraženi korona virusom, dok su za ostale posetioce obebedjena četiri punkta za testiranje besplatnim antigenskim testom.

Agroinfo.rs/Beta

Krizni štab odlučio da dozvoli ROŠTILJIJADU u Leskovcu

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Svečanoj sali grada Leskovca juče je uručen ugovor Udruženju „Strelci protivgradne zaštite – Kukavica“ o finansiranju, vredan pet i po miliona dinara.

Preduzeće “Srbijavode” odobrilo je projekat vodosnabdevanja dva leskovačka sela u vrednosti od 18 miliona dinara.

Kao i prethodnih godina, grad Leskovac je preko Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede raspisao Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava. Konkurs je raspisan 20. septembra.

Leskovac je poznat po najboljem roštilju kod nas, a ovaj put nam iz tog grada stiže vest da je napravljena nova najveća pljeskavica na svetu u okviru čuvene roštiljijade.

Procene Poljoprivedno savetodavne stručne službe Leskovac (PSSS), koja prati stanje u celom Jablaničkom okrugu, su da je prinos kukuruza do te mere neujednačen, da će neki proizvođači imati sasvim solidan rod, dok će biti i onih kojima je drastično smanjen, a na nekim parcelama berbe neće ni biti.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета