Otvoren konkurs za dodelu sredstava za unapređenje šumarstva

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Konkurs za dodelu sredstava po godišnjem programu korišćenja sredstava za održivi razvoj i unapređenje šumarstva u 2021. godini.

Sredstva se dodeljuju po Godišnjem programu korišćenja sredstava za održivi razvoj i unapređenje šumarstva u 2021. godinu u skladu sa uslovima utvrđenim Uredbom o utvrđivanju Godišnjeg programa korišćenja sredstava za održivi razvoj i unapređenje šumarstva u 2021. godinu.

Novac iz budžete može se dodeliti, između ostalog, za  zaštitu šuma, pošumljavanje u proleće 2021. godine, negu šuma, gradnju i rekonstrukciju šumskih puteva, proizvodnju šumskog semena, proizvodnju šumskog sadnog materijala, edukaciju, projekte…

Rok za podnošenje prijava po ovom konkursu je 15 dana od dana objavljivanja.

Kompletan tekst Konkursa može se pogledati na stranici Urprave za šume

Otvoren konkurs za dodelu sredstava za unapređenje šumarstva

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji

Opština Arilje raspisala je Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku nove poljoprivredne opreme, mehanizacije i stočnog fonda u 2022. godini.

Zemlje sa brzorastućim privredama imaju takav poljoprivredni sektor, koji predstavlja ogledno dobro za uvođenje inovativnih tehnologija.

Iz Javnog preduzeća "Vode Vojvodine" objavili su da je završen Konkurs za dobrovoljce koji su bili zainteresovani ra postanu ribočuvari - volonteri.

Čedomir Božić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uručio je juče ugovore o dodeli oko 60 miliona dinara korisnicima iz srpske pokrajine po osnovu konkursa za nabavku opreme za proizvodnju vina i rakije i konkursu za nabavku opreme za proizvodnju piva.

Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) raspisala je Konkurs za izbor najboljih turističkih sela, pa se pozivaju svi zainteresovani da uzmu učešće.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета