Foto:Pixabay

Foto:Pixabay

Sve beogradske pijace osim onih koje su zatvorenog tipa, Palilulske i Starog Merkatora, biće otvorene od srede u sedam sati, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

”Vlada Srbije je odlučila da je dozvoljeno da rade pijace.

Beograd je uvek spreman i potrebna su nam 24 sata da pripremimo pijace za rad tako da će beogradske pijace raditi od srede od 7 do 15 sati svaki dan, izuzev u danima kada je policijski čas”, rekao je juče on. Na pijacu će moći da uđe tačno određen broj ljudi i prodavci i kupci moraju da imaju zaštitne maske, tezge će biti zaštićene folijom pa neće biti direktnog kontakta prodavca i kupca, sprovodiće se dezinfekcija na početku i na kraju radnog dana.

Izvor: .stips.minpolj.gov.rs

Pijace počinju sa radom

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ nedavno je potvrdio prvi slučaj obolevanja od groznice Zapadnog Nila u Srbiji.

Predstavnici pijačnih prodavaca sastali su se u Predsedništvu Srbije sa šefom države Aleksandrom Vučićem. Nakon razgovora saopštili su da fiskalne kase neće biti uvedene na pijacama od 1. maja kako je bilo najavljeno.

Iako većina, kada se pomene srpska prestonica, pomisli na beton, visoke zgrade, brz život, čak 70 odsto teritorije Beograda je poljopricredno zemljište.

Dom omladine Beograda, početkom marta biće Dom Zdrave Hrane. TESTIVAL- festival testa, testenine i hleba, sada u svom četvrtom izdanju, debitovaće u Domu omladine Beograda, 05. i 06. marta, 2022.

Gradski sekretar za poljoprivredu Grada Beograda, Savo Pavičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po osnovu prava prečeg zakupa.

U hali 2 Beogradskog sajma 12. i 13. februara 2022. godine održaće se XIII Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija (SPOS).

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета