Poziv voćarima i povrtarima za učešće na Danu dobavljača

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Razvojna agencija Vojvodine poziva proizvođače svežeg voća i povrća da se prijave za učešće na prvom od četiri događaja pod nazivom Dan dobavljača – Agrobiznis 2021.

B2B sastanci će se održavati onlajn, svake poslednje nedelje u mesecu, naredna četiri meseca, a domaći dobavljači imaće priliku da se predstave stranim, domaćim ili regionalmim trgovinski lancima, distributerima, ili velikim proizvođačima prehrambenih proizvoda.

Na prvim Danima dobavljača zakazanim za 24 – 26. mart, domaći privrednici iz sektora svežeg voća i povrća mogu da se predstave trgovinskom lancu broj 1. u Evropi, nemačkom globalnom lancu Lidl Srbija.

Zainteresovani mogu da se prijave na prijavnom formularu koji se može naći na web stranici Razvojne agencije Vojvodine.

Na istoj stranici na sajtu RAV – a nalaze se i drugi detalji u vezi sa ovim dogadjem.

Agroinfo.rs/agrosmart.net

Poziv voćarima i povrtarima za učešće na Danu dobavljača

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Posle četiri izuzetno loše godine, uzgajivači kajsija u Srbiji kažu da je ove godine rod mnogo bolji

Nedavno su proizvođači u Poljskoj kada su u znak revolta ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede istovarili šlepere ovog voća UPOZORILI SU.

Veliko je interesovanje za prvi konkurs Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pod nazivom 50:40:10 namenjenog proizvođačima voća, povrća, grožđa i cveća za koji je do sada stiglo preko 1000 prijava.

Udruženje Bio pčelinja klinika iz Bačkog Novog Sela realizovaće u ovoj godini projekat u okviru kojeg će biti izrađena digitalna mapa pčelinjaka i pčelinje ispaše, jedina u ovom delu Evrope.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je predlog Pravilnika o sprovođenju programa podrške za primarne poljoprivredne proizvođače zbog teških uslova poslovanja izazvanih pandemijom Covid-19.

Do pravog saveta i agrotehničkih mera za samo jedan klik, moguće je doći putem mobilne aplikacije

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета