PRODAJE SE BIVŠI GIGANT: BIP procenjen na 4,1 milijardu dinara

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Beogradska industrija piva (BIP) koja je u stečaju od 2016 godine, ponuđena je na prodaju. Procenjena vrednost je 4,17 milijardi dinara, a zainteresovani svoje ponude mogu dostaviti do 16. avgusta.

Najvrednija BIP-ova imovina u Beogradu su proizvodni pogoni u Ulici Vojvode Radomira Putnika u Beogradu, kod Mostarske petlje, a njena ukupna površina je veća od 26,7 hiljada kvadratnih metara.

Još jedna vredna imovina nalazi se na Zrenjaninskom putu između Krnjače i Koteža na površini većoj od 11,8 hiljada m2.

U prodajnom paketu su Fabrika piva i slada Čačak, poslovni objekti u Obrenovcu, Kosovskoj Mitrovici, Alibunaru, prodajni centar u Kragujevcu i stan u Budvi.

Sa BIP-om prodaje se i 12 registovanih žigova u Srbiji među kojima su Bg svetlo i tamno pivo, i ruski kvas, kao i tri međunarodna žiga.

Kao važna imovina BIP-a, navedena su i sporna prava na sirćetani u Begradu, kao i oprema u proizvodnim pogonima u Beogradu i Čačku. Krajnji rok za dostavljanje ponuda za kupovinu BIP-a u stečaju je 16. avgust 2021. godine.

Agroinfo.rs/Glas javnosti

PRODAJE SE BIVŠI GIGANT: BIP procenjen na 4,1 milijardu dinara

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gradska pivnica u Somboru ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 75 miliona dinara kroz stečaj firme Tepkos iz Čonoplje, objavio je danas stečajni upravnik, prenosi RTV.

Sojaprotein, jedan od najvećih i najznačajnijih prerađivača soje u Evropi dobija novog vlasnika.

Fabrika IMT (Industrija Motora i Traktora) ponuđena je na prodaju koju je oglasio Stečajni upravnik ove firme, a koja će se obaviti metodom javnog nadmetanja.

Industrija kanabisa u Sjedinjenim Američkim Državama cveta, pa je prošle godine prodaja dostigla 20 milijardi dolara, ove godine iznosi 26 milijardi, a predviđa se da će biti uvećana na 45,9 milijardi 2025. godine, prenosi danas CNN, pozivajući se na podatke "Marihuana biznis dejlija" (MBD).

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je šestu prodaju imovine firme “Agroživ” ad Žitište u stečaju, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 2. novembar 2021. godine.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета