Punilicom za sitnu ambalažu do veće cene meda

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Pogon SPOS-a “Naš med” nabavio je privremenu punilicu sitne ambalaže.

Kapacitet ove punilice nemačke proizvodnje nije veliki ali će omogućiti da se mad plasira na tržište i u malim pakovanjima, a ne samo na veliko. To će omogućiti postizanje veće cene meda u prodaji.

U planu je, kako najavljuju iz SPOS, da se naredne godine nabavi mašina odnosno linija koja će biti potpuno automatizovana i sve raditi sama (sterilizacija tegli, punjenje, stavljanje poklopaca, lepljenje etiketi i banderola, pakovanje tegli u kutije).

Linija će puniti sve veličine i oblike tegli, od 40 g do 1000 g.

agrosmart.net

Punilicom za sitnu ambalažu do veće cene meda

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od 25 uzoraka meda na našem tržištu koji su testirani po novoj Kada je reč o novoj metodi za utvrđivanje falsifikata EIM-IRMS, predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) Rodoljub Živadinović rekao je za Biznis.rs da je to inovativna i nepogrešiva laboratorijska metoda za utvrđivanje falsifikata hrane i pići za utvrđivanje falsifikata hrane i pića, 22 nisu prošla testove autentičnosti.

Aco Vujović iz sela Prilike kod Ivanjice počeo je da se bavi pčelarstvom pre skoro četiri decenije, najpre iz hobija, a od 1996. godine i profesionalno. U poslu mu pomažu supruga Milena i dvojica sinova Željko i Nenad.

Novi praktičan i prilično jeftin uređaj za detektovanje nekih bolesti, bez biopsije i sličnih bockanja, uključuje najdragocenijeg insekta za svetu, pčelu. Neverovatna dosetljivot portugalske dizajnerke olakšaće dijagnostifikovanje i ranih faza mnogih oboljenja.

Tradicionalna manifestacija, "18. Dani cveća i meda" u Velikom Gradištu i Kusiću, okupiće 15. i 16. maja sve ljubitelje cveća i pčelarskih proizvoda. Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera.

Privremeni organ opštine Kula usvojio je Pravilnik o dodeli sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvu na teritoriji opštine. Minimalan iznos bespovratnih sredstava je 5.000, a maksimalan 150.000 dinara.

Речник израза за људске особине и карактере

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета